![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
A devenit credincios pentru ca a vrut sa acorde inca o sansa religiei.
![]() Twilight zone ! |
|
|||
|
|||
![]()
Și eu mă amuz când mă gândesc că am vrut să ader la o religie. :D bine că toate astea au trecut. Slavă domnului că sunt ateu, vorba aia.
|
|
|||
|
|||
![]()
domnului Iliescu ?
Pai nu te mai suci, ramai ateu, ca in bancul cu Funar. Nu pot decat sa spun si eu : Slava Domnului ca esti ateu ! S-a rezolvat problema in Africa de cand te-ai intors la ateism ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, dar lui i pasa si lui Dumnezeu nu.
Deci clar, ateul e mai dumnezeu decat Dumnezeul. that's the "logic". Conteaza mai putin ca el si fratii lui atei traiesc bine mersi de pe urma exploatarii amaratilor aia si razboaielor dintre ei. https://en.wikipedia.org/wiki/Conflict_resource https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_diamond
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.10.2015 at 22:59:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate se face până la urmă călugăr shaolin și împacă pe toată lumea.
|
|||
|
|||
![]()
Shaolinii nu cred ca au sa fie atat de impacati :)
|
|||
|
|||
![]()
Din fericire, sau probabil din nefericire, nu practic stilul shaolin de karate, așa că sunt 0% șanse să devin așa ceva.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da' ce stil practici?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Exista si posibilitatea ca tu sa fi fost ateu de la inceput si ai intrat pe forum doar sa te distrezi, ca trol. Am mai citit pe un blog al unui ateu cum acesta spunea ca a intrat pe un forum (ced ca pe acesta) si s-a prefacut ca e credincios ca sa rada de cei de pe forum.
|
|