![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu înțeleg.
|
|||
|
|||
![]()
Am citit recent ca se face asa o slujba.
Dar putine biserici o tin. Nici in tara, in zona mea nu era. Aici nici atat. Trebuie inteles totusi ca slujbele difera de la biserica la biserica, depind de decizia si posibilitatea preotului si chiar a oamenilor. In tara, pe la sat se fac mai multe si altfel decat la oras sau in diaspora. Pe alt fir scriam despre slujbele dedicate sarbatorii sfintilor mai mari. Pai ce procesiuni si slujbe se fac in tara, la unele biserici macar si ce se face sau nu se face in alte parti. Asta este. No comments.
|
|||
|
|||
![]()
Hmm... Aș putea intui și eu, dar nu aș zice chiar că înțeleg...
|
|
|||
|
|||
![]()
Psaltirea Maicii Domnului este, clar, o exagerare vecină cu blasfemia. Părintele Petru Pruteanu (e departe de a fi singurul sacerdot cu această părere dură) o consideră chiar eretică.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar aici era vorba de Prohodul Maicii Domnului, nu de Psaltirea Maicii Domnului...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu contează. Le amestecăm, o ieși ceva...
|
|||
|
|||
![]()
Copacel o mentionase ca fiind folosita in slujba prohodului. Ar trebui interzisa.
|
|
|||
|
|||
![]()
De fapt Copăcel dăduse o trimitere la cartea cu Prohodul, iar în acea carte apărea și Psaltirea Maicii Domnului. De aici confuzia...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Maicii Domnului, scara spre Poarta Cerului | Sf.Asteapta | Generalitati | 17 | 31.07.2012 00:18:42 |
Postul Adormirii Maicii Domnului | sfanta | Intrebari utilizatori | 1 | 01.08.2011 21:16:16 |
Pelerinaj in insula kefalonia de ziua adormirii maicii domnului unde apar serpisorii | agriniotour | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 29.01.2011 20:05:30 |
POSTUL ADORMIRII MAICII DOMNULUI | jenica | Generalitati | 13 | 27.07.2009 15:01:57 |
Rugaciunea " Adormirii Maicii Domnului " | icamilin | Rugaciuni | 0 | 30.07.2008 02:53:04 |
|