![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect ar fi să taci și să iei aminte la ceea ce spune părintele Vlad.
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi tocmai iau aminte...Dansul e preot si face niste afirmatii cu care nu sunt de acord. Nu sunt de acord nici cu cei care sarbatoresc Halloween -ul, nici cu cei care ii denigreaza pe cei decedati.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa ne rugam acum pentru cei adormiti si pentru vindecarea celor raniti. Macar atat putem face toti.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
![]()
Cu asta sunt de acord.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.mariustuca.ro/actualitate...sti-19240.html
Ma mir ca sunt eu cel care aduc astfel de vesti. Daca afla filantropul ca nu bagam carbuni si inchide site-ul ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ultima melodia inainte de incendiu a fost "The Way We Dye" (felul in care murim) https://www.youtube.com/watch?v=APQLbhk-rfY. Asa cum se observa in videoclip ,din protagonist izbucneste un dragon/sarpe in flacari, iar versurile sunt sugestive cu trimiteri la "flacari" si "moarte". Daca ar fi s-o luam pe calea "misticismului" atunci ce s-a intamplat acolo s-ar indrepta spre o posibila jerta de sacrificiu inchinata lui Lucifer. Faptul ca intrarea a fost libera s-ar putea dpdv mistic sa fie o masura luata astfel incat "altarul de jertfa" sa fie plin. Cam asa ar sta lucrurile daca ar fi s-o luam pe calea "mistica". Insa eu inclin sa cred ca in mod indirect din cauza coruptiei a rezultat toata tragedia asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru a enspea oara, inclin sa spun ca e mai bine fie sa nu crezi in vreo divinitate, fie sa crezi in Cel Bun. Toti cacatii astia de zei vor jertfe. Atata stiu. De aia urasc ritual, fie bun, fie rau, si ma tem de cei care chiar sunt inflacarati pentru credinta lor, oricare ar fi aceea. Ce s-a intamplat ma intareste in caldicismul meu. Last edited by The Willful One; 01.11.2015 at 11:35:25. |
|