![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Claudiu, Monica, Nelu, Alexandru, Ionut, Vlad, Adrian, Alexandru-Catalin, Maria, Radu, Ivan, Maria, Carina, Alexandru, Gabriel, Andra-Ioana, Stefan, Catalina, Alexandru, Valentina, Nicoleta, Paul-Alexandru, Laurentiu, Diana-Elena, Costi, Mihaela, Mihai.
Să-i trecem fiecare pe pomelnic la Sfânta Liturghie si sâmbătă 7 Noiembrie la Pomenirea morÈilor. DUMNEZEU SĂ-I IERTE! tragica moarte |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si de unde stii tu, si cum iti permiti nesimtirea sa insinuezi, ca tinerii aceia erau satanisti, drogati sau beti ?! Daca unul dintre ei ti-ar fi fost fiu sau frate, ti-ar fi convenit sa fie raspandite poze cu trupul sau carbonizat ? Tu te-ai gandit, mai "crestinule" ca acei tineri pe care tu ii faci betivi si satanisti, si raspandesti poze cu cadavrele lor, poate au mame, tati, sotii ?! Pffft... "crestini"ca tine fac adevarata reclama ateismului.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 01.11.2015 at 13:05:05. |
|
|
|||
|
|||
|
-unii dintre ei consumasera poate ceva alcool, oricum in general betiile si drogurile nu sunt bune ,la asta ma reder, si nici satanismul ,sarbatoarea mortii...
-oricum din poza nu cred ca se identifica vreun cadavru -pozele exista si pe facebook nu ii consider satanisti pe tinerii rockeri ci inconstienti aceste 2 fete care au murit nu erau sataniste |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu ai fost vreodata tanar? Tu esti, de fapt, viu?! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-si vreau ca oamenii sa renunte la orice forma de satanism -eventual moderatorii pot sa-mi stearga pozele,sa-mi zica sa nu mai postez astfel de poze dar banarea ar fii ceva iesit din comun |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||