![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Cristian, va multumesc mult pentru mesajul dvs. Incerc si eu sa fiu cat de bun ca om si zelos ca si credincios pot eu. Imi cer scuze pentru violenta limbajului; pur si simplu nedreptatea ma face sa reactionez la fel de spontan si lipsit de prefacatorii si rafinamente precum natura si animalele pe care le iubesc.
Sper ca au inteles colegii ca nu ura imi scoate asa exprimari prin tastatura, ci furia, dezamagirea si tristetea ca traim vremuri cu adevarat infernale. si nu doar blestematii de lideri au vina, ci si noi, prin tot ce facem si nu facem de-a lungul unei zile, a inca unei zile date ca sansa noua de mantuire de Dumnezeu si Maica Fiului Intrupat. Va multumesc, inca o data, pentru cuvintele dvs. |
|
|||
|
|||
![]()
O vai saracutzu de tine, inseamna ca n-ai apucat razboi sau unul nuclear.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu Dumnezeu inainte :)
|
|||
|
|||
![]()
Monseniorul Robu a spus niste cuvinte extraordinare si adevarate. Sunt cativa ierarhi, clerici si pastori, de toate coonfesiunile, in tara asta, care, daca poporul din care Dumnezeu i-a ridicat cu necuprinsa mila Lui nu ar fi efectiv ca o supuratie colectiva de miticism si cult al lenei, coruptiei, nepasarii si hotiei, ar putea face lucrari uriase. Insa, cu cine sa le faci? Cat rad unii colegi de Danion, dar el a surprins perfect in una din cartile sale esenta romanismului adevarat, ala care chiar trebuie demitizat si pus la stalp: femei crestine, cica, care erau la sectia de avort, si ziceau ca vor spovedi pacatul. Danion scria ca l-a lovit in moalele capului cinismul practic demonic al acelor femei, care probabil tin sarbatorile conform tipicului, in nici un caz nu spala duminica, dar.... Sau functionarii care fura, plangandu-se in dreapta si stanga de salarii mici, pana le vezi blestematele de vile multietajate, unde se aglutineaza cu restul viermilor din familie pe ruinele unui ecosistem din vreo gura de rai pe munte. Toti suntem vinovati. Nu prea vad cum pastori ca Vladimir Pustan sau clerici si ierarhi ca Monseniorul sau altii ar avea o vina: sfintiiile lor au facut tot ce depindea de inaltele lor chemari in Biserica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Suntem atat de speciali cat ne ingaduie Dumnezeu si in masura in care putem lupta cu pacatele noastre. Numai in pomii incarcati de roade se arunca cu pietre. Dar tu de ce bantui pe forumuri ortodoxe daca nu esti vita de-a noastra?
|
|
||||
|
||||
![]()
Inseamna, doamna Antonia, ca toti crestinii catolici si protestanti in care unii "ortodocsi" arunca toata ziua cu pietre sunt pomi incarcati cu roade ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Pot sa zic ,,nu stiu" pe acest topic? Acum vorbim despre ,,vite mioritice"! Vita e un animal cuminte, ce-i drept...
|
|