Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2015, 23:15:53
The Willful One
Guest

Implicit

Monseniorul Robu a spus niste cuvinte extraordinare si adevarate. Sunt cativa ierarhi, clerici si pastori, de toate coonfesiunile, in tara asta, care, daca poporul din care Dumnezeu i-a ridicat cu necuprinsa mila Lui nu ar fi efectiv ca o supuratie colectiva de miticism si cult al lenei, coruptiei, nepasarii si hotiei, ar putea face lucrari uriase. Insa, cu cine sa le faci? Cat rad unii colegi de Danion, dar el a surprins perfect in una din cartile sale esenta romanismului adevarat, ala care chiar trebuie demitizat si pus la stalp: femei crestine, cica, care erau la sectia de avort, si ziceau ca vor spovedi pacatul. Danion scria ca l-a lovit in moalele capului cinismul practic demonic al acelor femei, care probabil tin sarbatorile conform tipicului, in nici un caz nu spala duminica, dar.... Sau functionarii care fura, plangandu-se in dreapta si stanga de salarii mici, pana le vezi blestematele de vile multietajate, unde se aglutineaza cu restul viermilor din familie pe ruinele unui ecosistem din vreo gura de rai pe munte. Toti suntem vinovati. Nu prea vad cum pastori ca Vladimir Pustan sau clerici si ierarhi ca Monseniorul sau altii ar avea o vina: sfintiiile lor au facut tot ce depindea de inaltele lor chemari in Biserica.
Vechi 02.11.2015, 23:18:07
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The Willful One Vezi mesajul
Monseniorul Robu a spus niste cuvinte extraordinare si adevarate. Sunt cativa ierarhi, clerici si pastori, de toate coonfesiunile, in tara asta, care, daca poporul din care Dumnezeu i-a ridicat cu necuprinsa mila Lui nu ar fi efectiv ca o supuratie colectiva de miticism si cult al lenei, coruptiei, nepasarii si hotiei, ar putea face lucrari uriase. Insa, cu cine sa le faci? Cat rad unii colegi de Danion, dar el a surprins perfect in una din cartile sale esenta romanismului adevarat, ala care chiar trebuie demitizat si pus la stalp: femei crestine, cica, care erau la sectia de avort, si ziceau ca vor spovedi pacatul. Danion scria ca l-a lovit in moalele capului cinismul practic demonic al acelor femei, care probabil tin sarbatorile conform tipicului, in nici un caz nu spala duminica, dar.... Sau functionarii care fura, plangandu-se in dreapta si stanga de salarii mici, pana le vezi blestematele de vile multietajate, unde se aglutineaza cu restul viermilor din familie pe ruinele unui ecosistem din vreo gura de rai pe munte. Toti suntem vinovati. Nu prea vad cum pastori ca Vladimir Pustan sau clerici si ierarhi ca Monseniorul sau altii ar avea o vina: sfintiiile lor au facut tot ce depindea de inaltele lor chemari in Biserica.
Nu l-am criticat pentru partea aia de mesaj care este cu siguranta adevarata, ba chiar a fost prea bland.
Vechi 02.11.2015, 23:58:12
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Implicit

Ceva e putred in...Colectiv.

http://www.mediafax.ro/social/noi-in...lnite-14871608
Vechi 03.11.2015, 06:30:21
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
E normal să fie așa. Alea au apărut ca urmare a incendiului, degajate din materialul combustibil consumat.
Vechi 03.11.2015, 10:24:49
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
Eu mi-am pus următoarea întrebare: cum a fost posibil să se aprindă acel stâlp de la niște artificii, fie el acoperit cu burete fonoizolant, artificiile fiind la o distanță destul de mare de acel stâlp?

Vechi 03.11.2015, 10:28:13
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Eu mi-am pus următoarea întrebare: cum a fost posibil să se aprindă acel stâlp de la niște artificii, fie el acoperit cu burete fonoizolant, artificiile fiind la o distanță destul de mare de acel stâlp?
Simplu. Daca buretele de pe tavan a fost dat in prealabil cu substanta inflamabila. Si atunci caldura de artific a intrat in interctiune cu molecule de solvent din peretii buretului, fapt ce a dus la agitatie termica energica si la flacara.
Orice solvent are un parametru important numit punct de autoprindere.
(adica la ce temperatura in aer liber se autoaprinde solventul).

Last edited by Copacel; 03.11.2015 at 10:30:50.
Vechi 03.11.2015, 10:39:41
ovidiu b.
Guest

Implicit

Când am pus întrebarea am luat în calcul și această posibilitate deși, nu este sigur dacă au dat sau nu pe burete cu o substanță inflamabilă. Sincer, dacă aș avea posibilitate aș experimenta să văd dacă este posbilă varianta expusă de tine, bineînțeles, cu o sală goală. :)

Last edited by ovidiu b.; 03.11.2015 at 11:10:59.
Vechi 03.11.2015, 10:51:12
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Când am pus întrebarea am luat în calcul și această posibilitate deși, nu este sigur dacă au dat sau nu pe burete cu o substanță inflamabilă. Sincer, dacă aș avea posibilitate aș experimenta să văd dacă este posbilă varianta expusă de tine, bineînțeles, cu o sală goală. :)
.
Eu nu ti-as recomanda acest lucru.Atunci cand arzi un burete fono-absorbant este posibil(in functie de modul de
fabricare al acestui tip de burete) sa produca substante toxice care in plamanii tai sa formeze cianuri.Si te curetzi
repede,adica mori otravit.

Uite cum arde un burete fono-absorbant nou(adica nu a fost curatat de funingene cu un solvent):
http://stirileprotv.ro/stiri/incendi...e-aprinde.html

Last edited by Copacel; 03.11.2015 at 10:57:37.
Vechi 03.11.2015, 10:54:58
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Bai voi nu sunteti normali. Un incendiu se produce foarte usor. Eu am vazut cum de la o scanteie s-a aprins fata de masa care era facuta din panza normala, nu era asa de inflamabila ca buretele. Atata trebuie - o scanteie. Nu le mai dati crezare tuturor.
Cred ca-i plin de securisti pe facebook. Unii intreaba unde-i patriarhul, altii se dau crestini si raspandesc ideea cu satanistii iar altii baga la greu prostii din astea cu mana criminala, trupuri ascunse, sau mai stiu eu ce. Din pacate si unii oameni ai bisericii le-au dat apa la moara in aceste zile prin lucrurile pe care le-au scris. Nu vorbesc despre mistici gen copacel, vorbim despre nume cunoscute in spatiul public. Din pacate le-au facut jocul acelora care vor sa puna in genunchi Biserica Ortodoxa. Se pare ca serpii sunt totusi mai isteti decat cei care ar trebui sa fie isteti precum serpii si blanzi precum porumbeii.
Vechi 03.11.2015, 13:47:47
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:

Mai incolo in video se vede cum artificiile ajung mai departe. In poza de mai sus (facuta special probabil), artificiile abia s-au aprins.

Subiect închis