![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Calea mai plauzibilă. Norme PSI...de unde ai scos PCI sau lămurește-mă.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Materie pe care am studiat-o pe vremea mea la scoala generala. Tot acolo am invatat cum sa folosesc un extinctor pt prima data. si bazele chimiei solventilor |
|
|
|||
|
|||
|
Medic: El este eroul, nu noi. Cum a murit Claudiu Petre
"El este eroul, nu noi", sunt cuvintele medicului care a încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute pe Claudiu Petre, unul dintre salvatorii de la clubul Colectiv. După ce a reușit să scape din iad, tânărul fotograf s-a întors de două ori în flăcări ca să-și salveze prietenii. A căzut însă în capcana gazelor toxice și fierbinți. Claudiu Petre a fost decorat, luni, post-mortem, de președintele Klaus Iohannis." Last edited by ovidiu b.; 03.11.2015 at 12:33:58. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai era si protectia muncii si se faceau instructaje si controale, existau in intreprinderi responsabili atat pentru PCI cat si pentru protectia muncii. Astazi cum mai este oare? http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_p..._text?idt=9098 PSI ce inseamna? In rest n-am citit discutia. Am citit in schimb articolul de pe prima pagina a site-ului si nu mi-a placut. Nu-si are rostul. Mai bine se punea o rugaciune pentru victime.
|
|||
|
|||
|
|
|
|