![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Acolo e de discutat dar tricoul in sine nu inseamna pentru cei mai multi dintre ei nimic mai mult decat ar insemna un lant gros de aur pentru un manelist. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, nu inseamna nimic, nu inseamna un stil de viata, de gandire, un atasament pentru un sistem de valori anume, etc. Stiu, a mai incercat cineva pe aici sa zica ca nu sunt decat tineri revoltati, ca nu le place sistemul si etc. Eu am cunoscut o astfel de persoana si intr-adevar, nu-i place sistemul dar nu e cu mai nimic diferit de el. Daca poate sa minta, minte, daca trebuies sa fure, fura, daca e nevoie a profite de slabiciunile altora profita, promite recunostinta vejnica si cand trebuie sa o dovedeasca se eschiveaza si etc. Ar fi un politician ideal - problema e ca este o lunga coada de astfel de oameni si numarul de locuri in Parlament e limitat. Acum nu zic ca n-ar fi si altii, altfel, mai buni dar naivi si etc si asta poate fi doar o faza din viata cuiva - dar sa nu ne facem prea mari sperante.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.11.2015 at 12:48:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta despre rockeri. La fel si despre ceilalti tineri frumosi. Cred ca-s si mai hoti, si mai prosti si mai dezinformati decat cei care au fost tineri frumosi inaintea lor. Cred ca au o mentalitate de pionieri si sunt instrumentul perfect al arhitectilor lumii noi. Acum esti multumit ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pt ahilpderotactil: ramasesem dator cu un raspuns, sau cel putin cu o opinie. S-ar putea sa par depasit sau rupt de realitate dar ca unul care, de cateva ori, in elanul tineretii, am iesit in strada (si nu regret) singurul sfat (limitat la propria mea experienta de viata) pe care l-as da acestor frumosi tineri este urmatorul: cititi cu mare atentie articolele, mai ales cele pe teme politice, scrise de catre un mare roman, care nu va va minti, care a crezut in ce a scris si care a crezut in voi, inca de atunci, cu adevarat. Acel roman se numeste Mihai Eminescu.
Daca le veti citi si veti intelege ce spune atunci veti sti ce sa cereti si ce asteptari sa aveti si cum sa nu repetati greseli din trecut, inclusiv ale celor care, ca si voi acum, am iesit in strada cu alte ocazii. Dumnezeu sa va calauzeasca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La izbânda facând punte, Te-or întrece nataraii, De ai fi cu stea în frunte; Teama n-ai, cata-vor iarasi Intre dânsii sa se plece, Nu te prinde lor tovaras: Ce e val, ca valul trece. Cu un cântec de sirena, Lumea-ntinde lucii mreje; Ca sa schimbe-actorii-n scena, Te momeste în vârteje; Tu pe-alaturi te strecoara, Nu baga nici chiar de seama, Din cararea ta afara De te-ndeamna, de te cheama. De te-ating, sa feri în laturi, De hulesc, sa taci din gura; Ce mai vrei cu-a tale sfaturi, Daca stii a lor masura; Zica toti ce vor sa zica, Treaca-n lume cine-o trece; Ca sa nu-ndragesti nimica, Tu ramâi la toate rece." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În urmă cu 10-15 ani, sau mai bine, apăru și la noi o carte în care sunt adunate majoritatea articolelor publicate de Eminescu în presa vremii. Probabil la aceste scrieri se referă Pelerinul. Iar eu împărtășesc întru totul opinia lui. P.S. Jurnalismul modern din câteva țări ale lumii civilizate are la bibliografie, printre alți jurnaliști model, textele din publicistica românului Mihai Eminescu. Ca să învețe lumea cum se scrie într-un ziar! Tot studentul la Jurnalism din Europa sau America a trebuit să dea examen și din Eminescu. La noi însă.... examenele se dau din Cristoiu și CTP.... |
|
|||
|
|||
![]()
Cetepeul e cel mai penibil ziarist pe care l-am citit. Rau, rudimentar, dar viclean. Trebuie sa fii un sorosist aglutinat sub steag sau alt gen de gunoi inregimentat, cu epoleti pe umar si sortuletzul dracesc de initiat pe scula, sau un prost manipulabil din aceia care isi dau cu parerea despre orice, dar nu sunt in stare sa urce in...ceva, fara sa se imbulzeasca ca vitele, ca sa crezi, si sa promovezi mai departe, asocierea dementa BOR=dezastrul de la Colectiv/coruptia endemica in Romania.
Candva, cineva care practica yoga mi-a spus ca textele folosite de viermii astia malefici cu fraterniciune-egalitate-libertinaj in gura sunt incarcate energetic, si de asta manipuleaza in halul asta pe animalele de pseudo-semeni ai nostri. Inclin sa ii dau dreptate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca mai crede ca ii cresc altele.
|
|||
|
|||
![]()
Totusi,noi ca si crestini ce concluzie putem trage din tragedia asta?Eu zic ca ,(poate ma insel),cuvintele din textele astea de muzica rock metal uneori se concretizeaza,sau ne-a aratat Dumnezeu ca iadul poate fi real,ca 2 minute in foc iti pot fi fatale.Mentionez ca si eu ca multi de aici mai ascult rock dar nu genul asta,am cautat si eu clipuri de'ale lor si am ascultat insa pana la un punct.
Statul nu ne poate ajuta in situatii limita,am patit-o de mult ori.E greu sa traiesti in Romania. |
|