![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sunteti un domn cerebral si prin esenta persoana deciziilor clare si eficiente, fapt care nu-i poate decat ajuta pe cei mai idealisti si "naivi"..:) Ce sa faci, in lumea asta trebuie sa mai existam si noi..:) Dumnezeu ne-a creat pe toti la fel dar cu personalitati si gandiri total unice..Intotdeauna minusul nu va face decat sa puna in valoare plusul..:) Si pentru a va raspunde, cred ca da, am depasit de mult faza cu neintelegerea.. Transportul trebuia sa soseasca la orele 6-7 dimineata..acum este ora 16.30...si faptul ca nu poate fi contactata telefonic, cat si stergerea anuntului incriminatoriu, ar pune pe ganduri orice persoana care s-ar afla in postura mea. Doamna stia ce face..stia ca banii nu-i mai pot recupera a doua zi, stia ca va fi sunata si prin urmare a scapat de SIM...sincer nu mi se pare chiar novice in domeniu. Chiar ma intreb cum de nu s-a asigurat si cu IBAN-ul..dar sa vedem ce vor scoate la iveala investigatiile... Si sincere multumiri in legatura cu mesajul pt OLX..chair nu ma gandisem la asta...Diseara cand ajung acasa, contactez si admin-ul. |
|
|