![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna ecumenism? https://ortodoxiacatholica.wordpress...mna-ecumenism/ "Prin âerezia ecumenistaâ se intelege trecerea peste barierele dogmatice si ajungerea la un numitor comun cu toate celelalte culte. Aceasta erezie considera pe toti ereticii si schizmaticii deopotriva cu Biserica, sau ca facand parte din Biserica. Este prima conditie pentru existenta Bisericii si anume pastrarea nealterata a invataturii de credinta asa cum au primit-o apostolii de la Hristos. Nu poate exista Biserica acolo unde este erezie, de aceea nici un schizmatic-eretic nu este in Biserica ci inafara ei." Last edited by crisstiann; 07.11.2015 at 00:47:58. |
|
|||
|
|||
![]()
"restaurarea României nu va veni prin gesturi ieftine și de vedetă. Restaurarea României va veni din Liturghie. Cel mai sigur loc pentru România este Liturghia. Dovadă este că în toate incendiile nenorocite care s-au abătut asupra bisericilor în ultimii ani, două lucruri nu au ars: icoana Maicii Domnului și a Mântuitorului din catapeteasmă, antimisul pus sub Evanghelie. Se spune foarte limpede că Liturghia este cel mai sigur loc pentru că acolo este Dumnezeu. Și când murim, suntem în siguranță în Liturghie." (Parintele Constantin Necula)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
-este si in lista mea de facebook...
-eu il apreciez pe p Necula dar asta nu inseamna ca nu poate sa greseasca in anumite chestii Preotul Constantin Necula: "Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi": http://www.metalhead.ro/stiri/preotu...aid-134465-l-1 "Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi... Saptamana trecuta m-am dus la Hard Rock in Bucuresti sa cumpar un tricou pentru fiica mea..." -oare vrea sa atraga rockerii la Biserica ? |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ovidiu, iti pierzi vremea cu Cristian Antiecu. El apartine unei scoli nu de gandire, ci de dezbinare a Bisericii din interior.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa cumperi tricouri de la Hard Rock e un gest la fel de grav ca si rugaciunea cu ereticii. Ce noi nu avem angrourile noastre ? Sau secondhandurile ? Sigur exista un canon care sa interzica asta.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cristian Antiecu nici nu mai stie cu cine votează :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-iar confundati patriarhul cu Biserica -Sfantul Maxim Marturisitorul a facut dezbinare cand era impotriva ereziilor pe care sinodul si patriarhul din acea vreme le acceptau ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|