Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2015, 13:11:23
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Iuliu, dar tie iti place poza pe care ai pus-o? Sincer. Lasand la o parte gestul, care nu inteleg ce sens are in acest context. Pe ala nu-l comentez.
Mie nu.

Nu e vorba aici sa analizam credinta si sufletul fiecaruia. Ca nu putem.
Si nici sa analizam aici muzica.

Dar eu deja nu mai inteleg. Pe un fir mi se da in cap ca vai cu postul, cu basmaua, cu femeia, cu oamenii casatoriti si desfranare si etc. si alte cele si pe altul mi se spune ca vai dar si alte lucruri sunt ortodoxe si grozave.
Atunci sa ma ierte Dumnezeu...

Ma retrag din discutie. Eu mi-am spus gandurile si sentimentele adunate in aceste zile.
Vechi 09.11.2015, 13:38:34
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Iuliu, dar tie iti place poza pe care ai pus-o? Sincer. Lasand la o parte gestul, care nu inteleg ce sens are in acest context. Pe ala nu-l comentez.
Mie nu.

Nu e vorba aici sa analizam credinta si sufletul fiecaruia. Ca nu putem.
Si nici sa analizam aici muzica.

Dar eu deja nu mai inteleg. Pe un fir mi se da in cap ca vai cu postul, cu basmaua, cu femeia, cu oamenii casatoriti si desfranare si etc. si alte cele si pe altul mi se spune ca vai dar si alte lucruri sunt ortodoxe si grozave.
Atunci sa ma ierte Dumnezeu...

Ma retrag din discutie. Eu mi-am spus gandurile si sentimentele adunate in aceste zile.
Poza aia poate fi un inceput, de ce nu ? Eu zic ca e de preferat unul care asculta o muzica mai dura si intr-o zi simte ca-i lipseste totusi ceva si se indreapta spre credinta decat unul care-i asculta pe cumintii aia de la Beatles si ramane in cap cu Imagine. Sau unul care-l asculta pe Guta si nu simte niciodata nimic. Sau pe aia care era la Disney acum cativa ani si toate fetele si-au facut un idol din ea.
Vechi 09.11.2015, 14:10:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Un context pentru poza aia? Sursa? :)
Vechi 09.11.2015, 14:12:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Poza aia poate fi un inceput, de ce nu ? Eu zic ca e de preferat unul care asculta o muzica mai dura si intr-o zi simte ca-i lipseste totusi ceva si se indreapta spre credinta decat unul care-i asculta pe cumintii aia de la Beatles si ramane in cap cu Imagine. Sau unul care-l asculta pe Guta si nu simte niciodata nimic. Sau pe aia care era la Disney acum cativa ani si toate fetele si-au facut un idol din ea.
Nu poti sa nu remarci ca unii din oamenii astia, chiar prin ceea ce asculta, sunt totusi centrati pe niste valori.
Niste valori deturnate din pacate si asta nu inseamna ca drumul spre cele autentice e mult mai usor.
Pentru ca pseudovalorile astea le pun in cale multe pacate, de la care rareori se abtin iar drumul pacatului este usor de facut de sus in jos dar invers, mult mai greu.
Vechi 09.11.2015, 14:32:05
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Un context pentru poza aia? Sursa? :)
http://www.patheos.com/blogs/thecres...tatus-quo.html

Tare articol. Iti place sa fii contra valului ? Pai nimic nu-i mai hardcore decat crestinismul. :)

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu poti sa nu remarci ca unii din oamenii astia, chiar prin ceea ce asculta, sunt totusi centrati pe niste valori.
Niste valori deturnate din pacate si asta nu inseamna ca drumul spre cele autentice e mult mai usor.
Pentru ca pseudovalorile astea le pun in cale multe pacate, de la care rareori se abtin iar drumul pacatului este usor de facut de sus in jos dar invers, mult mai greu.
Cu siguranta ca multi dintre ei sunt sclavii acelei culturi (desi ei se cred oameni liberi). Dar nu-s nici pe departe asa de pierduti pe cat ii zugravesc unii dintre noi. Sau cei mai pierduti.

P.S: Nimeni nu a remarcat in postarea mea, linkul cu poza cumintilor de la Beatles, aflat deasupra celei cu punkistul. Dracul se ascunde in detalii. :)

Last edited by iuliu46; 09.11.2015 at 14:34:21.
Vechi 09.11.2015, 14:55:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Aia nu merge.

Dar merge asta: