Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2015, 23:48:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crisstiann Vezi mesajul
Preotul Constantin Necula: La primul concert rock, voi fi alaturi de tineri, in sutana si cu crucea la gat
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...asi-crucea.htm

"Le promit tinerilor ca, la primul concert rock din Piata Mare, voi fi alaturi de ei, in sutana si cu crucea la gat. Este o muzica pe care o ascult uneori si care ma linisteste. Dar, mai presus de asta, vreau sa le arat tinerilor ca intotdeauna voi fi alaturi de ei. Poate, la batranete, chiar o sa scriu o carte despre tineri", a spus Constantin Necula citat de Turnul Sfatului.
Ma intreb daca asculta inca 4 ore de muzica psaltica de exemplu.
Sau asta nu mai e asa "cool"?

Si poate ne spune si noua ce gen de rock asculta.
Ca oricum, cat de "liberal" ar fi gusturi muzicale este ma indoiesc ca genurile "ascultabile" de o fatza bisericeasca, multumeste mai mult de 10% (sa zicem) din turma de rockeri.

Sa ne rugam dara sa nu se intample si un dezastru intr-un club de muzica pop de exemplu, ca va trebui sa adauge alte 4 ore zilnice de exercitiu muzical care sa-l faca "viu" iar bietul om nu va mai avea timp sa doarma si sa se roage.

Citat:
"Am spus ca ascult muzica rock. Am spus-o public si o sa-mi atrag probabil cateva simpatii de la fratii mei preoti, dar asta e mai putin important. Ce vreau sa intelegeti este ca dincolo de reverende stau oameni, ca in reverendele acestea sunt imbracati oameni, nu sunt imbracati niste maimutoi, sau niste teleghidati", a adaugat parintele.
Poate nu-l intereseaza parerea confratilor dar ar trebui poate sa-si aminteasca de vorba aia care zice ceva de "smintirea celor mai mici dintre frati".
Ceea ce putem intelege pana una alta, este ca daca un preot nu asculta 4 ore de muzica rock, nu este viu, este un "maimutoi teleghidat".

Super mesaj care cu certitudine va face multi convertiti. La muzica rock ca altfel..

Last edited by AlinB; 09.11.2015 at 23:52:29.
Reply With Quote