![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pleșu ar trebui să-și dea sieși sfaturi mai întâi. Și dintr-un registru mult mai pământean: să se hotărască ce fund vrea să pupe, mă scuzați.
Nu să treacă cu nonșalanță de la unii la alții.
|
|||
|
|||
![]()
Sorry fot putting it so rough, but: Plesu e o gelatina umana, ca si caracter. Stai linistit, pai acum urmeaza sa isi indese limba intr-un cur tehnocrat. E el ortodox cum sunt eu adventist.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrei să dezvolți, te rog? N-am intenția de a intra în vreo polemică, ci doar să înțeleg ce i se reproșează, concret, lui Pleșu. Pentru că, recunosc, nu sunt prea bine informat.
|
||||
|
||||
![]()
A fost o vreme când îl înjura de zor pe un anume președinte.
Apoi, întocmai ca un celebru partid de la noi care s-a culcat social-democrat și s-a sculat de dreapta, a sărit în barca pupătorilor și făcătorilor de imagine pozitivă. Liber schimbist de profesie, cum s-ar zice. Atât.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Plesu!
Asta mai traieste? Ca de gadit cert nu mai gandeste.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa priveasca la ei insisi, mai putin. Deturnarea atentiei - strategie veche. In cazul asta e si mai stupid, pentru ca e ura asta, chiar indreptata in exterior e complet nelucratoare. Unde se spera sa se ajunga cu chestia asta, cu "masoneria" in sus si in jos? Ca la masuri de ordin practic, este exclus. Ca a condamnat Biserica acum aproape un secol masoneria. Ei si ce s-a schimbat? E bine mersi dupa cate se pare si lucreaza si mai vartos si cu sport dupa ceea ce i se pune in carca. Sa-i mai arda o condamnare, ca mai degraba seamana a binecuvantre dupa rezultate.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.11.2015 at 12:27:45. |
|
||||
|
||||
![]()
"Toate partidele va sprijini propunerea președintelui" - Gabi "Disciplină" Oprea
Citatul e mai vechi, da' de mare actualitate. So, o mai punem de o "Strada", sau ne ducem să ne vedem de ale noastre? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebari: prostia e satanica? Da' ideile fixe? |