Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2015, 21:01:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Imi place muzica, ce sa fac :))
Hai ma nu mai minti. Ca daca auzi de Led Zeppelin crezi ca-i vreo marca de televizor HD.
Vechi 12.11.2015, 22:34:57
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Hai ma nu mai minti. Ca daca auzi de Led Zeppelin crezi ca-i vreo marca de televizor HD.
Mie imi plac mai noi, de la Testament incoace. Aia vechi nu au asa multe efecte sonore si asa texte misto ca astia noi. Sunt prea linistiti.
Vechi 12.11.2015, 22:38:20
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de The Willful One Vezi mesajul
Nu. :) Insa Black Sabbath si Napalm Death si Morgoth si Immolation la greu, mai demult. Si zero efecte sociale sau spirituale aiurea.
Asa credem toti. Ca zero efecte. Dar cine stie... :D

Citat:
În prealabil postat de The Willful One Vezi mesajul
Mie imi plac mai noi, de la Testament incoace. Aia vechi nu au asa multe efecte sonore si asa texte misto ca astia noi. Sunt prea linistiti.
Fals ! Aia aveau texte mai bune. :)

Vezi ca-i si the Old Serpent pe acolo.
Vechi 12.11.2015, 22:50:16
Senior Member

Implicit

Si daca vrei sa asculti si muzica asculta The ghost song - tot de la Doors. Rar auzi astazi asa o melodie bine facuta.

Parerea mea este ca aia despre care noi credem ca-s mai soft, erau mult mai bagati in chestii din astea dark. Cei care canta acum, mai mult se maimutaresc.
Vechi 12.11.2015, 23:12:49
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si daca vrei sa asculti si muzica asculta The ghost song - tot de la Doors. Rar auzi astazi asa o melodie bine facuta.

Parerea mea este ca aia despre care noi credem ca-s mai soft, erau mult mai bagati in chestii din astea dark. Cei care canta acum, mai mult se maimutaresc.
Vroba regretatului Toma Caragiu: "Avantaj, eu" (in cazul de fata, ca eu ascult din astia noi). Yeah, daca as avea talent, cunostinte solide de muzica si bani, as crea o trupa numita Vitiate. Iti dai seama ce gen ar fi, cu texte anti-occidentale si sanguinare la modul apocaliptic. Da, stiu, nu o sa ma maturizez vreodata. Lasciate ogni speranza...
Subiect închis