![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E mai puternica "puterea pomelnicului" daca il punem la maslu in comparatie cu o punere a lui in orice alta zii din saptamana?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Credința în "puteri" ale actelor devoționale sau liturgice care derivă din, sau se cuantifică raportat la criterii exterioare, este curată superstiție; cu alte cuvinte, este un păcat grav. Din aceeași categorie: dacă două mașini se ciocnesc, cei din mașina cu cruciulițe mai multe, sau mai mari, sau sfințite la Pislop, atârnate pe parbriz, au mai multe șanse să scape nevătămați ? P.S. Aș fi curios să aflu ce înțelegeți prin "puterea" pomelnicului.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 05.10.2015 at 18:13:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se rostesc in timpul Slujbei... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tufisu', retine te rog: ORICE ritual al Sfintei Biserici are PUTERE. PUTERE, nu puteri. |
|
||||
|
||||
![]()
Când vă luați mă o cameră?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu spun eu acestea; o spun preotii si monahii.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
||||
|
||||
![]()
asta e o prostie. "Puterea" de care vorbesti tine de credinta celui care aduce la Biserica pomelnicul si de rugaciunile Bisericii
|
|||
|
|||
![]()
ok , dar eu faceam referire la faptul ca se fac alte rugaciuni la maslu si ca atunci cand preotii se roaga pentru cei trecuti pe pomelnic, o fac diferit fata de slujbele obisnuite.
|
|
|||
|
|||
![]()
are vreun efect pozitiv pomelnicul daca cel care l-a pus nu participa la slujba?
|
|