Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2015, 14:48:48
un.suflet un.suflet is offline
Member

Data înregistrării: 15.11.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
......:)))) hi-hi-hi!!!....:)))
Dispreț pentru țoape, pentru snobinete, pentru avortoare, madame!
Pentru ucigașele neamului românesc și creștin, madame!
În schimb, pentru femeile curate, frumoase și inteligente: toată admirația și toată slujirea!
Fapt dovedit, deja, cu prisosință. Ho-ho-ho!!!!........:)))
Apreciez postarile dvs. din care am invatat multe lucruri.Din pacate nu sunteti inteeles intotdeauna asa cum ar trebui si asta duce inevitabil la conflicte.Referitor la discutia de fata as vrea sa vin cu o mica observatie: nu cred ca e femeie care sa nu isi doreasca sa fie "curata", "frmoasa", "inteligenta", "devreme acasa" etc.Adica sa aiba toate acele calitati care privesc feminitatea.Cred ca asta ar fi o discutie care ar merita un pic dezvoltata, poate fi ajutatoare pentru careva.
Gradul de feminitate al unei fete/femei reflecta functionalitatea relatiei dintre ea si tatal ei.Sau dintre ea si modelul masculin intetiorizat in absenta fizica sau emotionala a parintelui de drept.Cazurile de femei agresive, femei-"barbati bine" , disfunctionale intr-un fel sau altul,, nu sunt decat de compatimit.Bine, asta nu e o scuza la maturitate , cand fiecare constientizeaza lipsurile pe care le are si se complace in situatia asta.
Reply With Quote