![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
Ca in mod cert nu toata lumea o are pe aceeasi. Citat:
Sau alta: "diavolul se ascunde in detalii" :) Eu ti-am oferit o imagine de super-ansamblu cateva postari in urma. Dar ai ignorat-o cu brio si zic eu, ai venit cu irelevante detalii. In cazul asta, imaginea de ansamblu care zici tu ca e? Citat:
Ai grija ca ceea ce vezi in afara s-ar putea sa fie de fapt corespondetul debandadei interioare la nivel spiritual. Mai ales cand generalizezi. Citat:
Citat:
Pentru cei mai la periferie, incepe cu gestul lui Zaheu. Ce urmeaza dupa, nu are sens sa-ti povestesc, ca zici iar ca ma pierd in detalii, poti sa descoperi singur, daca intri macar in etapa asta. Citat:
Citat:
Daca sunt facute de Dumnezeu, fie si prin oameni, traiectoria nu mai e asa previzibila. Tin sa-ti amintesc : acum ~ 70 ani, comunistii ca si tine, deja cantau prohodul credintei crestine. Realitatea prezenta? Ei au trecut, crestinismul a ramas. Sigur, cu o noua generatie de prohoditori, dar ne-am obisnuit.
|
|||
|
|||
|
Nu Dumnezeu are nevoie de martori, ci noi. Pentru noi a ales Iisus apostoli, ca sa ne poata mantui. Sa nu zicem ca n-am stiut Cine este Iisus, ce este mantuirea si ce trebuie sa facem pentru a o obtine. Luand chip de om si ajutand oamenii, o parte dintre acestia L-au urmat fara sa-i tocmeasca drept martori. Cuvantul spus de El s-a intiparit cu putere in inimile celor chemati la apostolie.
|
|
|