![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Când aderezi la o religie,credință sau știu eu ce sectă,în mod conștient bineînțeles, nu ca așa m-am născut și așa știu, e ca și când te-ai însura.După mine un om capabil să rămâie tributar unei singure credinte toată viață e capabil să fie fidel femeii de lângă el.Aventurieri,fie ei și ideatici, nu pot face asta.
|
|||
|
|||
![]()
Si eu navighez aceat forum din 2010. Sunt cativa useri, cum e AlinB, care ar fi bine sa ii ignori.
Totusi, impasul tau spiritual nu trebuie sa se rasfranga asupra persoanelor din jur. Nici o dezbatere, oricat de bine construita intelctual nu iti va aduce pacea. Fie o sa ai parte de un dialog la unison cu oameni cu aceleasi puncte de vedere sau ajungi la o polemica unde castiga orgoliul si politica cuvintelor. Sper ca Dumnezeu sa te lumineze! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Băbăieți, mai bine ați naviga prin niște cărți de limba română. Abia după aia la filozofie...
|
|||
|
|||
![]()
Si cate conturi de trol, banate, ai la activ de atunci?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.12.2015 at 07:16:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Unul singur, la care am uitat parola la user si la mail-ul care l-am folosit cand m-am inregistrat.
AlinB, cu peste 15500 de mesaje, te crezi un fel de misionar al tastaturii? Realitatea e mai dura. Nu poti da log out cand omul din fata ta iti rasplateste aroganta. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar calitatea trebuie demonstrata, nu preluata cu credulitate. Cursul de nanotehnologie crezi ca raspunde framantarilor tale?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema pe care ar trebui sa o judeci proritar este cum te raporezi tu la credinta. Nu-ti cere nimeni sa aci "turism relgios" sau sa-l ridici in slavi pe Arsenie Boca, sa zicem ca aia sunt prosti pentru ca s-au oprit undeva la nivelul asta, problema este daca tu ai ajuns undeva mai profund de atat sau de fapt incerci sa folosesti ceea ce este aparent esecul lor pentru a-l justifica pe al tau.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Mersi, ce dragut din partea ta, acum zi si ceva critic ca se supara Urbanophon si te lipseste de sfaturile lui intelepte :)
BTW, a fi (bun) crestin (ortodox) chiar inseamna sa faci parte dintr-o elita. Problema cum ai zis, e ca nu reusim mereu sa ne ridicam la inaltimea chemarii.