![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Să nu cumva să citească cine știu eu...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
După ce am recitit primul mesaj mi-am dat seama că soluția problemei e foarte simplă, anume fast food de la piață. Niște morcovi, gulii, broccoli, ridichi, miez de nucă, fructe dulci se pot consuma așa cum sînt și drum bun în continuare!
|
||||
|
||||
![]()
Nu merge, sunt cu carne, n-auzi?
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mă, dar tu de fasole cu murături n-ai auzit? Sau de o zacuscă sau o dulceață?
Last edited by ovidiu b.; 10.12.2015 at 10:49:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: era o simplă glumă la adresa lui Florin. :) Last edited by ovidiu b.; 10.12.2015 at 11:27:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Acelasi duhovnic unuia ii poate spune sa manance numai paine iar altuia sa manance de toate. Oricare ar fi reteta, postul cu binecuvantare de la duhovnic nu poate fi decat cu folos.
Parintele meu stie ce fel de post tin asa ca dorm linistita. Si se cheama simplu - post normal. Daca as fi fost mai ravnitoare sau daca dansul ar fi considerat ca-mi e de folos un post mai strict, atunci l-as fi tinut altfel, dar nu prin puterile mele ci cu ajutorul rugaciunilor dumnealui. La fel il tin si pe acesta, chiar daca e postul de pe treapta cea mai de jos. Cunoscandu-ma, m-as poticni si de un fir de praf de dulce, daca nu as avea ajutorul lui Dumnezeu si al parintelui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hramuri in Romania ! | windorin | Biserica Ortodoxa Romana | 14 | 05.10.2016 00:11:10 |
Let's do it Romania | Florin-Ionut | Intamplari adevarate | 20 | 28.09.2010 13:05:55 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Romania | IonutS | Generalitati | 3 | 10.05.2009 01:38:27 |
Romania | ancah | Generalitati | 5 | 27.09.2007 17:08:53 |
|