Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2015, 22:16:55
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adelina02 Vezi mesajul
Rezumand ce ai spus tu, nu se ajunge la primul post al lui AlinB? :)

In alta ordine de idei, nu vad rostul pentru care iti exteriorizezi trairile aici. Lucrurile nu se rezolva asa.
.... pentru experienta personala sau pentru copii? Ar fi perfect daca verbul s-ar transforma de la timpul trecut la prezent. Nu doar de Paste si Craciun, cand cu 2-3 jucarii donate oamenii au impresia ca indeplinesc toate nevoile copiilor.
Da dar parintele Alin(intre timp am vazut intr-un mesaj ca dansul este preot) s-a exprimat foarte sumar astfel ca se putea intelege altceva din mesajul dumnealui.
Imi exteriorizez trairile aici ptr ca este util ca oamenii sa stie adevarul, nu sa il pui sub un "obroc".Fiindca la un moment dat unii tot asa "rup" niste copii dinastia din niste familii si nu e nici un feedback,(sau e un feedback prea slab) ca lumea sa spuna:"NU e bine!!Lasati-ii acolo!"
Experienta asta o am si la prezent, dar nu imi place sa bat toba, si asa am mai fost contrat la un moment, dat ca ma laud.