Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2015, 08:40:31
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ti-au descris tie parintii la 11 ani cum se " face dragoste" ? In felul in care e descris in manualul de acolo ?
Si in plus ce treaba are scoala cu "facutul dragostei " ? Le poti spune ceva in clasa a 8 a, dar nu in felul in care se vorbeste in manual cii le descrii reproducerea, nu "facutul dragostei".
Iar cu biologia in gimnaziu - de unde ai dedus ca daca nu vorbesti despre dansa intr-insa trebuie sa scoti neaparat biologia ? Nu mai exista foi de ceapa de pus sub microscop ? Sau broaste de disecat ?
Deci chiar crezi ca un adolescent de clasa a 8-a n-o sa afle nimic pe cont propriu despre reproducere daca nu o sa i se spuna nimic? Pai daca astepti pana la 14-15 ani, nu-ti face griji, probabil ca a citit destule pe net (cine stie ce tampenii). Nu stiu cum crezi ca un adolescent, in plina pubertate, ar fi capabil sa se multumeasca cu explicatia " pai copii doar apar!".

Da, mie parintii mi-au explicat la sfarsitul clasei a 4-a ce si cum, cu un atlas de anatomie in fata. Si da, am inteles fara probleme, n-am fost traumatizat, viata a mers inainte.
Reply With Quote