![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
"periculoase din punct de vedere fiziologic"
exact! e o fraza cheie. printre altele. In sfarsit, un popor, desi alcatuit din tot felul de natiuni, dovedeste a avea coloana vertebrala. Sper ca asta se va intampla si la noi daca se vor introduce astfel de aberatii.
|
|||
|
|||
|
Ar fi minunat sa reactionam, pasnic si ferm deopotriva, in ceasul al doispelea. Totusi...e un alt cuvant-cheie acolo: homeschooling. Cat e de dezvoltata o eventuala alternativa familiala orgazniata la invatamantul oficial, la noi?
|
|
|
||||
|
||||
|
E aproape sublimă.
|
|||
|
|||
|
Adica lipseste. Asta e rau. Cand nu ai alternative la ce iti ofera inamicul, pardon, statul eurocrat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu din plictiseala sau nevoie de divertisment. Necesitatea.
|
|||
|
|||
|
Homeschooling-ul o sa mearga foarte prost pentru cei care nu sunt destul de instariti sa aduca profesori acasa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Să sperăm, deși eu cred că suntem prea slabi să ne împotrivim acestor aberații, în schimb suntem printre primii la capitolul "nu vrem biserici". Ar mai fi fost alternativa școlilor religioase care din păcate lipsesc pe la noi, deși comunitățile de creștini s-ar putea implica în formarea de astfel de școli.
Last edited by ovidiu b.; 16.12.2015 at 00:39:14. |
|
|