Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2015, 22:27:55
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de RedRose Vezi mesajul
... au trecut aproape 2 luni si...nimic.Nici un telefon de la politie...plangerea mea probabil sta si acum prafuita pe un birou..in curand va fi trecuta la "dosare nesolutionate".
...Sperante n-am ...
In Romania birocratica institutiile misca lent, cam cum merge un computer cu memoria prea incarcata...
Prea multe programe, venite dinspre UE ori de peste ocean ori de aiurea si, in genere, prea multi oameni ocupati. Oamenii au treaba, multa treaba, traim vremuri febrile!

Speranta zic c-ar fi, tinind cont ca masina nu e oprita complet ci doar lenta. Elefantul burtos al birocratiei se misca lent.
Si totusi se misca!...)
Sper inca.
Vechi 28.12.2015, 16:25:34
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Speranta zic c-ar fi, tinind cont ca masina nu e oprita complet ci doar lenta. Elefantul burtos al birocratiei se misca lent.
Si totusi se misca!...)
Sper inca.

Chiar m-ai facut sa rad..merci sincer...Citind mesajul tau, mi-am adus aminte de o fraza celebra din Infernul lui Dante:
Lasciate ogni speranza, voi ch'intrate. („Lăsați orice speranță, voi cei care intrați”).
Deci cei ce intrati in Romania, nu va faceti iluzii...:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Vechi 28.12.2015, 16:54:25
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de RedRose Vezi mesajul
Chiar m-ai facut sa rad..merci sincer...Citind mesajul tau, mi-am adus aminte de o fraza celebra din Infernul lui Dante:
Lasciate ogni speranza, voi ch'intrate. („Lăsați orice speranță, voi cei care intrați”).
Deci cei ce intrati in Romania, nu va faceti iluzii...:)
Of, imi cer iertare ca tre sa fiu mai putin glumet si sa imi asum rolul de a spune foarte, foarte serios: Romania suntem noi! Chiar noi, eu, tu, ceilalti suntem Romania.
Cred ca nu e de glumit cu asta, sub nici o forma.
Sa fiu iertat de seriozitate, dar cu unele lucruri, vai mie, nu pot glumi.
Toate cele bune!
Subiect închis