![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Se stie foarte bin ca astfel de rezultate performante economic nu se pot realiza intr-o societate moderna fara a baga la inchisoare cateva mii de opozanti politici.
Nu vreti inchisoare pentru dizidenti? Traiti cu 200euro pe luna, in coditii de instabilitate economica, mancare pe sponci - nu ca nu este, ci nu v-o permiteti, caldura la fel, dar mariti cu 7 miliarde de euro bugetul pentru "obiectivele strategice" ale "partenerilor euro-atlantici" si etc. Pai cum n-ati vrut asta? E democratie, ati uitat?
|
||||
|
||||
|
Care "punctualitate" Florindinvs?
|
|||
|
|||
|
Punctualitatea cu care circulau trenurile de calatori inainte de 1989, cand livretele de mers erau respectate la minut, de catre intreg personalul de exploadare!
Dovada: https://youtu.be/Cj8PqWC6Wuw https://youtu.be/V-4f-dE7E9M Cu tot respectul, dar haideti sa nu intram in aspecte tehnice, pe care nu cred ca aveti de unde sa le stiti! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Și-am mers, nu glumă! Singurul loc (și nu mereu) umde trenul era punctual era-n gara de unde pleca. În 99% din cazuri.
|
||||
|
||||
|
Cristian frate, nu crezi că ai cam sărit calul?
|
||||
|
||||
|
Am o rugaminte , vezi de adevaratele probleme ale tale , caci esti in afara subiectului ca de fiecare data .
Sunt satul de falsificatori , golani si mascarici , mai ales cand cineva improsca cu noroi , si asta in mod voit , pe cei care s-au sacrificat pentru ca noi sa avem o alta viata , si printre altele sa stam la barfa pe acest site . Cine uita si batjocoreste , va primi rasplata din plin !
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Infrastructura era bine intretinuta, la fel si materialul rulant, iar personalul de exploadare isi facea foarte bine meseria. Nu risca nici un impiegat de miscare, acar sau mecanic de locomotiva sa nu-si faca foarte bine serviciul- atat din pasiune pentru meserie, cat si din cauza sanctiunilor care erau extrem de severe, pentru neindeplinirea corespunzatoare a atributiunilor de serviciu. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|