![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa ne ajute pe toti, indiferent de convingerile politice, sa trecem cu bine prin oceanul de incercari de care nu suntem nici unul scutiti.
Si sa mai cercetam, fiecare, chit ca pesemne unii vom ramane tot anticomunisti iar altii procomunisti. Mai stii, frate? Poate ca asa si trebuie sa fie!.....:) |
|
||||
|
||||
![]()
Și tu cu ce-ai fost mai bun, cristiann? Acuma trebuie să te pună și pe tine cineva la punct. Și tot așa...
Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, până o să fim toți orbi și știrbi, vorba unui personaj dintr-un film.
|
|||
|
|||
![]()
Nu asa, frate crisstiann, nu asa. Sunt imagini triste, oribile. Si nu e bine sa batjocorim, acum ca putem, pe aceia care ne-au batjocorit atunci, cand puteau ei iar noi eram neputinciosi...
Poate ca graba de a ne razbuna, inainte de a ne face fiecare procese adinci de constiinta, a dus sa trecem, vorba lui Alin, din lac in put... Poate era bine sa facem ca la divort. E o regula tare la psihologi: daca divortezi, cumva, nu te grabi sa t einsori, ci asteapta o vreme, cat sa iti dai seama unde ai gresit tu insuti in casnicia care nu a mers. Dar noi ne-am grabit, am ucis, am darimat totul si, vai, acum ne plangem ca ne e rau... Iar asta in timp ce unul ca Sofian Boghiu indemna atunci, in decembrie, la rugaciune, nu la macel.... oare de cate ori poporul nostru revolutionar nevoie mare a aruncat, odata cu apa murdara, si pruncul din copaie? Last edited by ahilpterodactil; 04.01.2016 at 21:37:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Sper să nu ajungem să regretăm regimul comunist, deși viitorul se anunță destul de sumbru: legalizarea avortului, pedofiliei și a homosexualității; orice formă de credința va fi catalogată drept fanatism ș.a.m.d. Asta nu înseamnă că sunt pentru regimul comunist, bine știut fiind faptul că majoritatea celor care au trecut prin regimul comunist au suferit (mai puțin pionerii puși bine cu sistemul).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În '89 cine a avut puțină luciditate a putut să-și dea seama că, dacă nu ne vom schimba noi înșine, nu vom avea parte nici de o viață socială/politică mai bună decât cea de care ne despărțeam. Părintele Galeriu spunea simplu: „Nu poți face o economie sănătoasă cu oameni bolnavi”
|
||||
|
||||
![]()
Din nefericire, unul dintre primele lucruri care s-au cerut la Revoluție a fost liberalizarea avortului. Totuși, comunismul n-a fost întotdeauna și pretutindeni contra avortului (la noi avortul a fost legal din 1957 până în 1966, în Rusia Lenin a legalizat avortul încă în 1920, în China nu mai zic...), după cum nici țările libere nu permit întotdeauna avortul.
|
||||
|
||||
![]()
http://prisacariu.ro/2016/01/04/biri...le-in-romania/
Adică din beneficiile capitalismului de Stradă. /bufonu'
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
[quote=DragosP;609559.
/bufonu'[/QUOTE] si mascarici de strada !
|
||||
|
||||
![]()
Vai de freza si faza ta !