![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
7
Citind mesajul tau,apoi ce raspunsuri ai primit,nu stiu cum nu te-ai descurajat.Uneori e bine sa mai schimbi o parere cu un prieten,poate vrei sa vorbesti chiar despre anumite chestiuni legate de diverse subiecte,nimicuri care nu le poti discuta cu sotia.Nu cred ca nu exista un tip casatorit de pe forumul asta care sa nu aiba aceeasi nevoie cu a ta.Poate vrei sa vorbesti despre sotia ta,nu poti vorbi cu duhovnicul sau cu un alt preot despre toate nimicurile care poate tie nu-ti dau pace. De ex de ce asculta ea muzica rock?Glumesc acum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca mi-ai citit gandurile. Asa e, m-am descurajat cand am citit primele raspunsuri, mai ales cel cu desfranarea. Imi parea rau ca am postat mesajul. Am inceput sa ma rog mai des si mai cu simtire. Deocamdata sunt mai linistit, incerc sa comunic mai mult cu Dumnezeu. Multumesc pentru mesaj. |
|
|||
|
|||
![]()
depinde ce fel de comunicare... hehe
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pot sa cred ca nu te intalnesti cu sotia macar o ora pe zi, sau mai mult in weekend -uri. insa probabil ca si acele putine momente sunt marcate de instrainare, din ambele parti. Daca serviciul e problema, macar unul sa faca ceva sa-l schimbe, ca serviciul este pentru casatorie si nu invers.
|
||||
|
||||
![]()
Acesta-i raspunsul corect !