Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2016, 17:13:13
ffflorina ffflorina is offline
Member

Data înregistrării: 18.04.2012
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Angry

7
Citind mesajul tau,apoi ce raspunsuri ai primit,nu stiu cum nu te-ai descurajat.Uneori e bine sa mai schimbi o parere cu un prieten,poate vrei sa vorbesti chiar despre anumite chestiuni legate de diverse subiecte,nimicuri care nu le poti discuta cu sotia.Nu cred ca nu exista un tip casatorit de pe forumul asta care sa nu aiba aceeasi nevoie cu a ta.Poate vrei sa vorbesti despre sotia ta,nu poti vorbi cu duhovnicul sau cu un alt preot despre toate nimicurile care poate tie nu-ti dau pace.
De ex de ce asculta ea muzica rock?Glumesc acum.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2016, 16:55:37
Sapte7 Sapte7 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.01.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ffflorina Vezi mesajul
7
Citind mesajul tau,apoi ce raspunsuri ai primit,nu stiu cum nu te-ai descurajat.Uneori e bine sa mai schimbi o parere cu un prieten,poate vrei sa vorbesti chiar despre anumite chestiuni legate de diverse subiecte,nimicuri care nu le poti discuta cu sotia.Nu cred ca nu exista un tip casatorit de pe forumul asta care sa nu aiba aceeasi nevoie cu a ta.Poate vrei sa vorbesti despre sotia ta,nu poti vorbi cu duhovnicul sau cu un alt preot despre toate nimicurile care poate tie nu-ti dau pace.
De ex de ce asculta ea muzica rock?Glumesc acum.
---------------
Parca mi-ai citit gandurile. Asa e, m-am descurajat cand am citit primele raspunsuri, mai ales cel cu desfranarea. Imi parea rau ca am postat mesajul. Am inceput sa ma rog mai des si mai cu simtire. Deocamdata sunt mai linistit, incerc sa comunic mai mult cu Dumnezeu. Multumesc pentru mesaj.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2016, 21:09:00
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oitza ratacita Vezi mesajul
Zici ca te intelegi foarte bine cu sotia, dar....
depinde ce fel de comunicare... hehe , hihi...
Reply With Quote
Vechi 08.01.2016, 22:05:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sapte7 Vezi mesajul
---------------
Parca mi-ai citit gandurile. Asa e, m-am descurajat cand am citit primele raspunsuri, mai ales cel cu desfranarea. Imi parea rau ca am postat mesajul. Am inceput sa ma rog mai des si mai cu simtire. Deocamdata sunt mai linistit, incerc sa comunic mai mult cu Dumnezeu. Multumesc pentru mesaj.
Cum ai pus problema, "nevoia de cineva" suna mai degraba ca "nevoie de altcineva".

Nu pot sa cred ca nu te intalnesti cu sotia macar o ora pe zi, sau mai mult in weekend -uri.

insa probabil ca si acele putine momente sunt marcate de instrainare, din ambele parti.

Daca serviciul e problema, macar unul sa faca ceva sa-l schimbe, ca serviciul este pentru casatorie si nu invers.
Vechi 09.01.2016, 00:24:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cum ai pus problema, "nevoia de cineva" suna mai degraba ca "nevoie de altcineva".
Acesta-i raspunsul corect !
Răspunde