Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2016, 21:03:43
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Parlamentarii nostri au aflat din discutiile cu parlamentarii lor si un motiv convingator pentru savarsirea de abuzuri. E vechea tentatie: banul. Familia care ia in plasament primeste de la stat intre 50 mii si 120 mii de euro pe an, o suma destul de mare si pentru un norvegian. Conducatorii locali au atestat ca pot lua in plasament copii. De cele mai multe ori nu se face o adoptie, ci se tine copilul in plasament pana la 18 ani.
Deci după capul tău, statul norvegian săvârșește abuzuri în scopul de a da bani ?!!!!

Logică mai sucită n-am auzit în viața mea.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Vechi 25.01.2016, 21:06:01
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Deci după capul tău, statul norvegian săvârșește abuzuri în scopul de a da bani ?!!!!

Poftim, nu abuz, ci mita. E mai bine? Aici Catalin are dreptate. Copiii nu sunt sclavi. Nu sunt de vanzare/cumparare. Sau, potrivit legii norvegiene, or fi?!
Vechi 25.01.2016, 21:14:09
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Poftim, nu abuz, ci mita. E mai bine? Aici Catalin are dreptate. Copiii nu sunt sclavi. Nu sunt de vanzare/cumparare. Sau, potrivit legii norvegiene, or fi?!
Părinții copiilor din România nu primesc alocație de stat ?

Eu, ultima dată când am verificat, am văzut că țara în care părinții săraci și primitivi care toarnă copii pe bandă rulantă ca să trăiască de pe urma alocației era România, nu Norvegia.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Vechi 25.01.2016, 23:35:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Părinții copiilor din România nu primesc alocație de stat ?

Eu, ultima dată când am verificat, am văzut că țara în care părinții săraci și primitivi care toarnă copii pe bandă rulantă ca să trăiască de pe urma alocației era România, nu Norvegia.
Inteleg pe cei care au lansat-o, ziaristi "sponsorizati" de cei care se temeau ca marirea unei alocatii de mizerie, le-a lasa mai putini bani pentru furaciuni.

Dar tocmai dvs?

Dvs,, care va sa zica sunteti rational si implicat in educatia si cresterea copiilor pana peste cap?

Poate daca ati fi fost, ati fi stiut ca un copil nu se intretine cu o alocatie, ce sa mai zici sa traiesca si altul din ea.
Vechi 25.01.2016, 21:43:23
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Vi se pare logica gresita doar pentru ca, la fle ca intotdeauna, a dvs. pare ca lipseste. Sau nu stiti despre ce e vorba in acest caz.
1. Am scris ca parlamentarii au spus asta, nu eu.
2. Au primit aceste informatii de la autoritatile de acolo, e posibil ca din aceasta cauza sa se incerce o schimbare, pentru ca se pot face abuzuri.
3. Daca cititi ceva pe tema asta, se afirma ca Barnevernet e un fel de stat in stat, nu e transparenta si nu prea da socoteala cuiva. Statul are o lege prin care acorda acea suma, nu inteleg ce logica ati avut cand ati scris acea fraza, pare fara niciun sens.
4. E vorba de conducatorii locali, la fel ca la noi fiecare regiune are niste conducatori. Prietenie, mita, cum spunea si Adrian.
Subiect închis