![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Astea cu mila si cu alte sentimente e de la exaltatii astia romantici, visatori... A mai fost Unul, Care ii dadea tot asa, cu mila, si ai vazut ce-a patit? Si-apai, tu nu stii vorba aia din batrani? Cica primum non nocere, deinde curare... Asta e o problema de igiena, maaaa, salbaaaticuule!... https://www.youtube.com/watch?v=6Oic59GaD60 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iata de ce ma rog pentru o plaga cu psocoptere si termite transgenice care rontaie circuitele serverelor think-thankurilor si securimii in draci. Last edited by Intrarea Vagonului; 26.01.2016 at 02:30:15. |
|
|
||||
|
||||
|
Confirm pozitiv. Am văzut eu bine.
|
|||
|
|||
|
Intrarea Vagonului nu este nici o problema. Scrie tot ce simti tu, cum simti tu. Nu exista nici o regula care sa te oblige sa fi de acord cu mine sau pe mine sa ma oblige sa te corectez pe tine, des, rar sau vreodata. In rest, din punctul meu de vedere, dialogul dintre noi este intr-o limita decenta, asa cum este acum, si nu simt nevoia sa-i aduc modificari in vreun fel, in viitorul apropiat. Numai bine !
|
|
|