Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2016, 02:24:13
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Muțumesc Pelerin, dar eu acum o să insist cu o întrebare: modul cum erau ridicați acei copiii de la domiciliu, cum erau smulși din brațele părinților lor, nu-ți trezește nici un sentiment de milă (de fiu, frate, părinte sau viitor părinte)? Spre exemplu acel copil 3 luni. Sau ceilalți mai mari care conștientizau ce se întâmplă.
Ma medioocrulee, ma ignoraaantuleee (sper ca intelegi ca ne jucam de-a Mo si Foca Piftel, da?), ce mila vrei tu?... N-auzi ca omu vine dintr-o alta cultura? Asa o spus!
Astea cu mila si cu alte sentimente e de la exaltatii astia romantici, visatori...
A mai fost Unul, Care ii dadea tot asa, cu mila, si ai vazut ce-a patit?

Si-apai, tu nu stii vorba aia din batrani? Cica primum non nocere, deinde curare...
Asta e o problema de igiena, maaaa, salbaaaticuule!...
https://www.youtube.com/watch?v=6Oic59GaD60
Vechi 26.01.2016, 02:28:04
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Ma medioocrulee, ma ignoraaantuleee (sper ca intelegi ca ne jucam de-a Mo si Foca Piftel, da?), ce mila vrei tu?... N-auzi ca omu vine dintr-o alta cultura? Asa o spus!
Astea cu mila si cu alte sentimente e de la exaltatii astia romantici, visatori...
A mai fost Unul, Care ii dadea tot asa, cu mila, si ai vazut ce-a patit?

Si-apai, tu nu stii vorba aia din batrani? Cica primum non nocere, deinde curare...
Asta e o problema de igiena, maaaa, salbaaaticuule!...
https://www.youtube.com/watch?v=6Oic59GaD60
Droidizarea umanitatii pandeste dupa colt, domnule profesor. Oamenii viitorului-foarte-apropiat vor avea tot atatea emotii si compasiune cat un smartfon. Smartceas, smartveceu, etc.
Iata de ce ma rog pentru o plaga cu psocoptere si termite transgenice care rontaie circuitele serverelor think-thankurilor si securimii in draci.

Last edited by Intrarea Vagonului; 26.01.2016 at 02:30:15.
Vechi 26.01.2016, 07:35:15
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
N-auzi ca omu vine dintr-o alta cultura? Asa o spus!
Confirm pozitiv. Am văzut eu bine.
Vechi 26.01.2016, 09:03:24
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Intrarea Vagonului nu este nici o problema. Scrie tot ce simti tu, cum simti tu. Nu exista nici o regula care sa te oblige sa fi de acord cu mine sau pe mine sa ma oblige sa te corectez pe tine, des, rar sau vreodata. In rest, din punctul meu de vedere, dialogul dintre noi este intr-o limita decenta, asa cum este acum, si nu simt nevoia sa-i aduc modificari in vreun fel, in viitorul apropiat. Numai bine !
Subiect închis