![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mie imi place lucrurilor sa le spun pe nume, asta deranjeaza azi, iar ipocrizia niciodata nu mi-a placut. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ipocrizie inseamna mai degraba sa-ti ascunzi un defect de caracter in spatele unor aparente valori (lipsa ipocriziei). Problema e ca chestiuni duhovnicesti nu e valabila aia cu "gusturile nu se discuta", normele morale sunt aceleasi pentru toti. Ok, poti sa spui "am o judecata pripita si o gura sloboda mi-e foarte greu sa ma abtin dar incerc" - la asta se poate spune cu adevarat "lipsa de ipocrizie" (presupunand ca incerci totusi).
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe aceasta etnie o toleram, nu le zicem nimic, nu ii asuprim. Sa inteleg ca la intrebarea daca "V-ati inrudi cu acestia?" raspunsul este "Da"? O zi frumoasa! |
|
|
|||
|
|||
|
Ca sunt niste rasisti eventual dobitoci?
Citat:
De la gand la fapta nu e un drum asa lung. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.01.2016 at 13:46:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu ati raspuns la intrebare. |
|
|
|||
|
|||
|
Scuzati-mi intarzierea . Vad ca s-a deviat de la subiectul initiat de mine. Ca sa lamuresc pe toata lumea , iubita mea nu face parte dintr-o familie de tigani traditionali(cu fuste,palarii,lanturi,limba si mai stiu eu ce caracteristici). Tatal ei se trage dintr-o familie de tigani "gospodari" , nu stiu sa va explic exact, iar mama ei este romanca 100%. Relatia vreau sa fie una de viitor ,si am luptat pana acum si o sa lupt in continuare cu toate fortele ca sa ramana 'in picioare'. Dar nu stiu ce sa fac cu parintii mei ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai o chemi pe fata sa le-o prezint, le demonstrezi ca e draguta, cuminte, bine crescuta, harnica, etc. :)