![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
exista ateism sanatos!?
|
|||
|
|||
![]()
Prin definiție, ateismul este o infirmitate. Deci...
|
|
|||
|
|||
![]()
Gândește-te ca infecția e toata cohorta asta de idei religioase nascute in imaginar,si implantate de-a lungul evoluției umane,care până la urmă au patruns chiar si in subconștientul colectiv,astfel ti se pare natural sa crezi ideile ce provin din biblie fără a le pune la îndoială.Aici aoare antibioticul,adică acel scepticism lipsit de naivitate,care nu aruncă sau arde "sacralitatea",la fel cum au facut crestinii cu biblioteca din alexandria,cea mai mare la vremea aceea.Ateismul sănătos e instrumentul de analiză,arma prin care sunt ucisi zeii falsi.Până la urma e un alt mod da a scoate lumea din manipularea religioasă.Dar fără a șterge sau anihila valoarea unei religii,e doar o cernere a adevărului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne cam abatem de la subiect...
|
|
|||
|
|||
![]()
La subiectul asta tii s-a raspuns pe celalat, cu ateii.
Daca te tine, te pui in gura cu ei. Daca nu, stai cuminte, eventual discuti in particular cu "victimele".
|
|||
|
|||
![]()
Atunci ,asa am sa fac.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa ne mutăm la alta masă băieți :).Păi dacă te smintesti sau vezi ca ,colegii tăi se simt amenințați de parfumul seductiv al libertinajului ideologic sau al paganismului imbitat in evolutionism in sos de bib bang asa usor înăbușit in adieri de colege care-ti induc un erotism prematur....E sfarsitul pubertatii.Trece stai liniștit,imediat o sa tragi din prima țigară,o sa te imbeti,etc
|
|||
|
|||
![]()
..si o sa ajungi sa te intrebi "de unde era afinitatea mea pentru ortodoxie? satnistmul ateist e mult mai bun, si etc".
Asta din gama "copii, asa nu" ![]()
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ateismul nu opereaza cu notiuni de zei "falsi" sau "adevarati" (nu poti una fara cealalta) ci este complet agnostic (ignorant?) la capitolul asta? Citat:
Citat: