|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

"Atunci parinte, sa piarda iubitorii de placeri si sa castig eu, ca vin cu 90% din suma  si vi-i pun la picioare, pentru vaduve si orfani" :) Când vă rugați, nu spuneți multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate. Deci nu vă asemănați lor, că știe Tatăl vostru de cele ce aveți trebuință mai înainte ca să cereți voi de la El. 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.02.2016 at 17:46:32. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Perfect adevarat...Sfanta Evanghelie dupa Matei, cap.6, versetul 8

__________________ Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Stii cum sunt copiii? Cand nu obtin ceea ce vor, dau din picioare, tipa, se tavalesc, etc :) Asa si multi in rugaciune, cred ca e nevoie de multa zbatere, ca sa-L convinga pe dumnezeu-cel-zgarcit :) 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Corect..:) si daca-i vorba, toti mami sau tati sunt rai...Nu-l iubesc indeajuns pe copil ..:)

__________________ Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Hai sa nu mai bagam in discutia rugaciunile profane ( gen cereri materiale, diferite mofturi), ci sa ne referim la cele legate de sanatate, intelepciune, rezolvarea conflictelor in familie, etc.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pai ce e de discutat? Roaga-te si gata :) O ora de discutii nu tine loc nici macar de un minut de rugaciune. 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Ceva genul: "Da-mi Doamne sanatate, plamani noi si puternici, sa pot duce nu unul, ci trei pachete de tigari pe zi" sau, "Fa-ma, Doamne, intelept ca Solomon, dar daca se poate fara sa stau vreun minut in biblioteca sau la slujbele alea lungi si plicticoase din biserica..." sau "Doamne, ajut-o pe biata mea nevasta sa inteleaga si sa accepte ca problema nu-i la mine, ci la ea si la soacra-mea." | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
|  |