Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2016, 17:44:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

"Atunci parinte, sa piarda iubitorii de placeri si sa castig eu, ca vin cu 90% din suma si vi-i pun la picioare, pentru vaduve si orfani" :)

Când vă rugați, nu spuneți multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate.
Deci nu vă asemănați lor, că știe Tatăl vostru de cele ce aveți trebuință mai înainte ca să cereți voi de la El.

Last edited by AlinB; 08.02.2016 at 17:46:32.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2016, 17:52:55
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
că știe Tatăl vostru de cele ce aveți trebuință mai înainte ca să cereți voi de la El.
Perfect adevarat...Sfanta Evanghelie dupa Matei, cap.6, versetul 8
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote
Vechi 08.02.2016, 18:04:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Stii cum sunt copiii? Cand nu obtin ceea ce vor, dau din picioare, tipa, se tavalesc, etc :)

Asa si multi in rugaciune, cred ca e nevoie de multa zbatere, ca sa-L convinga pe dumnezeu-cel-zgarcit :)
Vechi 08.02.2016, 18:24:56
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Implicit

Corect..:) si daca-i vorba, toti mami sau tati sunt rai...Nu-l iubesc indeajuns pe copil ..:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote
Vechi 08.02.2016, 20:00:48
Misuar Misuar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Stii cum sunt copiii? Cand nu obtin ceea ce vor, dau din picioare, tipa, se tavalesc, etc :)

Asa si multi in rugaciune, cred ca e nevoie de multa zbatere, ca sa-L convinga pe dumnezeu-cel-zgarcit :)
Hai sa nu mai bagam in discutia rugaciunile profane ( gen cereri materiale, diferite mofturi), ci sa ne referim la cele legate de sanatate, intelepciune, rezolvarea conflictelor in familie, etc.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2016, 20:03:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Pai ce e de discutat? Roaga-te si gata :)

O ora de discutii nu tine loc nici macar de un minut de rugaciune.
Vechi 08.02.2016, 21:34:27
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Misuar Vezi mesajul
Hai sa nu mai bagam in discutia rugaciunile profane ( gen cereri materiale, diferite mofturi), ci sa ne referim la cele legate de sanatate, intelepciune, rezolvarea conflictelor in familie, etc.
......:)
Ceva genul:
"Da-mi Doamne sanatate, plamani noi si puternici, sa pot duce nu unul, ci trei pachete de tigari pe zi" sau,
"Fa-ma, Doamne, intelept ca Solomon, dar daca se poate fara sa stau vreun minut in biblioteca sau la slujbele alea lungi si plicticoase din biserica..."
sau
"Doamne, ajut-o pe biata mea nevasta sa inteleaga si sa accepte ca problema nu-i la mine, ci la ea si la soacra-mea."
Reply With Quote
Vechi 08.02.2016, 21:50:27
Misuar Misuar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
......:)
Ceva genul:
"Da-mi Doamne sanatate, plamani noi si puternici, sa pot duce nu unul, ci trei pachete de tigari pe zi" sau,
"Fa-ma, Doamne, intelept ca Solomon, dar daca se poate fara sa stau vreun minut in biblioteca sau la slujbele alea lungi si plicticoase din biserica..."
sau
"Doamne, ajut-o pe biata mea nevasta sa inteleaga si sa accepte ca problema nu-i la mine, ci la ea si la soacra-mea."
De unde le stii pe astea?
Reply With Quote
Răspunde