![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Legatura dintre aceste concepte fiind?...
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai imi instalai qemu4windows ( http://qemu.weilnetz.de/w64/ ) pe Win 10 Home. In felul asta, voi testa cam ce vreau, si va fi ok. BTW, DragosP, Win 10 Home de il am e perfect legal. E in dual boot cu 8.1.1.
Acu', voi fi nevoit sa invat qemu, care are, mai ales in varianta windows, mai multe buguri, si asta doar fiindca virtualbox 5.0.6 a spart-o in fericire cu un bug, aproape unic, dar foarte important: nu recunoaste host drive corect. |
|
|||
|
|||
![]()
o sa apara update
ai dat-o in bara cu win10 Ai dezactivat keylogeru' & stuff, ups, vroiam sa zic "telemetry".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
No, ca de obicei aproape, am reusit singur. Am instalat din DVD-RW pe Vbox, si merge ca lubrefiata, pardon, ca unsa. Last edited by The Willful One; 12.10.2015 at 11:34:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma chinui sa gasesc cum sa instalez netbsd sau freebsd pe un tv box, adica un minipc. Minipc-ul, cu un procesor intel quad core, care foloseste televizoru' meu destept ca desktop, are uinblous zece pe el, ceea ce ma face "fericit".
Alin, Dragos, altii: thoughts, please? Pe forumurile locale de BSD urla vintul a singuratate. (Inainte sa zica cineva, "mergi pe forumuri Linux", amintesc politicos ca BSD-urile NU sint Linux). |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci pune Kodi pe acel win sau încearcă un openelec.
|
|||
|
|||
![]()
Buna idee, merci, bro. Sper ca acele distros, si altele related, sa nu fi abandonat 32bit-ul, care recunosc, e de pe vremea cind stramosii mei erau preoti in Imperiul Kushan.
|
|