Ispite in timpul rugaciuni sau cercetarea Duhului Sfant ?
Fara a intra in prea multe detalii as dori sa cer o parere celor avizati sau o recomandare/indrumare spre un studiu mai aprofundat.
Cunosc pe cineva care spune ca aude cum se manifesta diavolul in timpul rugaciunilor cum grohaie cand pronunta numele Mantuitorul, Maicii Domnului, mantuire si multe si multe altele. Acesta imi spune ca in timpul rugaciunilor si nu numai ii se incalzeste pieptul (inima) si asa mai departe...mai nou face priveghere si citeste din Psaltire, numai dupa miezul noptii, spune ca in orele de noapte diavolii isi bat joc de Sfanta Treime si el vrea sa_L laude pe Domnul! Acum cateva zile, in timpul rugaciunii, zice ca ar fi simtit ca o adiere de vant in fata in partea dreapta , neavand usi sau ferestre deschise. Spune ca de atunci, pe langa faptul ca mai simte aceea adiere din cand in cand, in timpul rugaciunii se schimba aerul in jurul lui, o atmosfera rece,racoritoare, placuta. Eu cred 100% din ceea ce spune si as dori sa ajut acest suflet. A vb cu duhovnicul sau si cica i-ar fi spus sa ignore ca este amagire....eu zic tot la fel, dar un alt preot i-a spus ca asa ceva a citit prin cartile Sfintilor Parinti. Daca aveti vre-un sfat sau o trimitere catre un studiu de specialitate v-as fi recunoscator. Doamne ajuta!
|