Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2016, 15:40:49
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vai de mine, dar cu alte ocazii aveai atatea certitudini..
Acum nu mai esti sigura, parca parca asa ar fi bine, dar nu se stie..

Vorbesti asta din larga ta experienta juridica sau de facebook?

Si esti tu sigura ca se intampla asta pentru ca se aplica principiul "vinovat pana la proba contrarie", nu?

Serios? Vreau sa vad si eu declaratia asta, unde e?
Ca eu nu stiu vreun copil sa fi dat vreo declaratie publica.

Dar cine ar trebui sa prezinte probe?
Cumva "batausul"?
Nu e nevoie sa ai cine stie ce studii juridice ca sa stii ca pe vremea lui Ceasca, daca umblai pe strada ziua fara un rost, erai legitimat si trimis la munca, daca erai in campul muncii si erai pe strada la ora cand trebuia sa fii la lucru si te vedea politia, se intreba de tine la locul de munca , de ce esti pe strada, etc, deci erai din start vinovat si suspectat de vagabondaj pana la proba contrarie.
In cazul in care cineva e batut, nu ar trebui sa fie obligatoriu sa prezinte dovezi prea multe, e suficient sa spuna ca a fost batut si sa aduci martori care sa ateste, nu ar trebui sa fii nevoit sa aduci certificate pentru ca sa demonstrezi vinovatia batausului. Pana nu esti schilodit sau omorat, politia nu il crede pe respectivul bataus vinovat de ceva. Cunoasteti cazul unei femei omorate de barbatul violent care a facut nenumarate sesizari la politie ca barbatul a amenintat-o cu moartea iar politia nu a facut nimic, nu a investigat nimic, l-a considerat pe tip nevinovat din lipsa de probe. De parca acea femeie s-a pus degeaba sa reclame.

Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 15:43:44.
Reply With Quote