![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Topicul este legat de abuzurile Barnevernet asupra familiei Bodnariu si a altor familii.
Eu cred ca ar trebui inchis atunci cand aceste abuzuri au incetat. Sau macar atunci cand cazul Bodnariu se clarifica. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa asteptam sa vedem care va fi solutia instantelor norvegiene ca sa putem trage o concluzie.Momentan sunt foarte multe aspecte contradictorii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aspecte contradictorii nu sunt.
Este clar, a spus-o femeia de la Babernetus: daca copiii spun la scoala ca au fost batuti in familie, atunci copiii sunt luati din familie. Copiii nu fac diferenta intre o palmuta si o bataie sora cu moartea care jese cu vatamare corporala si ruperi de oase. Asa ca la o palmuta ei vor spune la scoala ca au fost batuti. Situatia famililor de romani prinsi de autoritati cu degetele la usa se poate inbunatati doar prin presiuni din afara. Anume daca autoritatile romane si mai ales presedintele tarii se implica pentru ai scapa. Daca nu.......dumnezeu cu mila. |
|
|||
|
|||
![]()
Este dreptul dvs sa credeti ce doriti cum si eu am acest drept, sa nu fiu de acord cu dvs sau cu altii. Din punctul meu de vedere nu numai ca exista aspecte contradictorii dar a existat minciuna, manipulare si alte lucruri la mijloc. Dupa ce se va termina totul, daca ceea ce cred eu se confirma, vi-le voi prezenta. Eu prefer sa vad mai intai o hotarare definitiva si apoi sa trag concluziile, pentru ca hotararile se dau motivat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hotararea a fost judecatoreasca si definitiva inainte sa ia copiii.
Restul este doar o farsa, pentru ca parinti sa treaca printr-un proces in care sa uite de copiii lor. Adica se da impresia ca ei mai pot sa castige cazul. Aceasta au recunoscut foarte bine penticostalii si au inceput cu presiunea comunitatii lor numeroase. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nici una dintre partile implicate nu spun momentan tot ce stiu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi cum ziceti. In cazul parintilor, nu spun toate amanuntele legate de batai iar Barnevernetul nu spune tot legat de ce?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Religia probabil i-a transformat intr-o tinta, dar binenteles ca nu va fi invocata in mod oficial. Din cate imi aduc aminte din desfasurarea lucrurilor, nimeni n-a stiut de la bun inceput de ce s-a ajuns la sechestrarea copiilor. Religia a aparut ca o suspiciune, probabil ca parintilor li se atrasese deja atentia in acest sens. 2. Putin probabil ca parintii sa fi cauzat traumatisme fizice semnificative copiilor. Psihice nici atat. 3. Indiferent cum se va termina povestea asta, oficial nu se va prezenta nimic din detaliile cazului. Nu o sa vedem nici o expertiza din care sa reiasa ca acei copii au fost traumatizati fizic/psihic. Chiar daca vor fi dati inapoi parintilor, va fi probabil ceva de genul "sunteti vinovati, dar treaca de la noi".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca aveti certitudine in toate. Tot inainte, ca bine le ziceti, dati-le peste nas la toti. Last edited by aubergine; 29.02.2016 at 18:30:16. |
|