Citat:
În prealabil postat de GMihai
Întrebare: cunoașteți care este motivul pentru care copii au fost îndepărtați din familia Barbu ?
|
Sa admitem ca legea nu a fost absurda si nu i-a luat decat pentru motive intemeiate, asa cum afirmati si in cazurile Bodnariu si celelalte.
Dar sunt sigura ca ati sesizat nuanta din intrebare in contextul cuvintelor lui Hristos pe care le-am citat.
Problema pe care doresc sa pun reflectorul e alta. Ca si in cazul Bodnariu si altele, legea hotaraste ca un rau sa fie pedespsit cu... un alt rau. Cine stabileste efectele lui pe termen lung? Asadar, in cazul acelor parinti care nu si-au abuzat psihic copiii dar tousi le-au fost luati pe motiv de bataie iar ulterior dati spre adoptie in medii in care nu garanteaza nimeni ca se vor dezvolta armonios, ba din contra, intrebarea, cu referire la cazul Barbu este, nu cine sau daca e vinovat pentru posibila vatamare corporala, ci cine si in ce masura va raspunde pentru vatamarea sufleteasca a acelor copii dati spre adoptie unei familii de homosexuali, copii care vor fi crescuti in acel mediu? Ca avocat crestin, nu cred ca aveti nevoie sa va reamintesc eu pozitia lui Dumnezeu fata de atmosfera din Sodoma si Gomora.
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Avocatul e plătit să-i dea Cezarului ce-i al lui.
|
... si lui Dumnezeu, ce e al lui Dumnezeu, ca doar e avocat crestin, nu?