![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Așteaptă. Vrei un mar?
|
|||
|
|||
![]()
Il termin pana protestezi tu pt ei sau am nevoie de mai multe? Dragos ai ascultat ce spune aceea femeie ? Sau nu te-a interesat?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă aveau păduchi...cam au dreptate să îi ia, însă doar pentru un timp.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai erau saraci. Ce sa aiba acolo, in saracia lor, gel de dus? Nu se spune ca furau sau ca ar fi comis o infractiune. Tatal facea cosuri de nuiele. Forta disproportionata? Masura disproportionata? Tratament brutal? Au venit,jap pe ei, luat copil cu ceva lovituri direct din bratele mamei care urla si la judecata. Pana atunci interzis la copii. Oare de ce?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Și, Pelerin, din cît te știu, ai răsturna casa dacă ai vedea o dihanie scîrboasă pe ai tăi. Adică te-ai face luntre și punte să rezolvi situația imediat.
Alții erau prea bătuți în cap pentru reacții normale. Btw, vrăbiile fac băi de praf și apă, ca să scape de malofagi, iar sentienții ăia nu își spălau copiii, cu apă și săpun, nu șampon. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
AlinB de data asta te cred. Indiferenta si ipocrizia ta, din punctul meu de vedere, sunt marca inregistrata. Nici o secunda nu m-as indoi de asta :)
|
|