Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2016, 22:46:43
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Așteaptă. Vrei un mar?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 22:48:44
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Așteaptă. Vrei un mar?
Il termin pana protestezi tu pt ei sau am nevoie de mai multe? Dragos ai ascultat ce spune aceea femeie ? Sau nu te-a interesat?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 22:51:37
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Așteaptă. Vrei un mar?
Vreau și io, dar astringent.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 22:55:01
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Dacă aveau păduchi...cam au dreptate să îi ia, însă doar pentru un timp.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 22:58:40
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Dacă aveau păduchi...cam au dreptate să îi ia, însă doar pentru un timp.
Pai erau saraci. Ce sa aiba acolo, in saracia lor, gel de dus? Nu se spune ca furau sau ca ar fi comis o infractiune. Tatal facea cosuri de nuiele. Forta disproportionata? Masura disproportionata? Tratament brutal? Au venit,jap pe ei, luat copil cu ceva lovituri direct din bratele mamei care urla si la judecata. Pana atunci interzis la copii. Oare de ce?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 23:04:59
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Pai erau saraci. Ce sa aiba acolo, in saracia lor, gel de dus? Nu se spune ca furau sau ca ar fi comis o infractiune. Tatal facea cosuri de nuiele. Forta disproportionata? Masura disproportionata? Tratament brutal? Au venit,jap pe ei, luat copil cu ceva lovituri direct din bratele mamei care urla si la judecata. Pana atunci interzis la copii. Oare de ce?
Poate nu știi, dar păduchii transmit tifosul exantematic. Nu e o distracție așa ceva. De fapt, se cam moare. În masă. Iași, 1917? Vezi istoria neoficială a "gloriosului" război de reîntregire.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 23:15:31
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Și, Pelerin, din cît te știu, ai răsturna casa dacă ai vedea o dihanie scîrboasă pe ai tăi. Adică te-ai face luntre și punte să rezolvi situația imediat.
Alții erau prea bătuți în cap pentru reacții normale. Btw, vrăbiile fac băi de praf și apă, ca să scape de malofagi, iar sentienții ăia nu își spălau copiii, cu apă și săpun, nu șampon.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 23:20:28
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Și, Pelerin, din cît te știu, ai răsturna casa dacă ai vedea o dihanie scîrboasă pe ai tăi. Adică te-ai face luntre și punte să rezolvi situația imediat.
Alții erau prea bătuți în cap pentru reacții normale. Btw, vrăbiile fac băi de praf și apă, ca să scape de malofagi, iar sentienții ăia nu își spălau copiii, cu apă și săpun, nu șampon.
Bine, dar de aici pana la a-i lua definitiv e ceva.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 11:49:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Apreciem efortul dvs. demn de o cauza mai buna de a deturna topicul dar va aduc aminte daca nu ati observat deja, ca nu prea sunteti luat in seama :)
Vechi 03.03.2016, 11:53:08
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

AlinB de data asta te cred. Indiferenta si ipocrizia ta, din punctul meu de vedere, sunt marca inregistrata. Nici o secunda nu m-as indoi de asta :)
Reply With Quote
Răspunde