![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
..........:)))))))
.... ![]() P.S. Din fericire scrisul imi permite sa imi exprim emotiile pe rand. Nu ca n-ar fi ceva ambivalenta aici, totusi... |
|
||||
|
||||
![]()
Eu pusesem cap ca cap si alte piese de puzzle din gandirea lui Demetrius. De ex., zicea mai demult, ca si daca n-ar fi fost pacatul, Adam si Eva ar fi urmat sa moara la un moment dat, fiindca erau in trup, iar trupul trebuie sa moara.
Degeaba l-am intrebat care e cauza mortii in absenta pacatului, ca nu mi-a zis. De aceea ziceam ca seamana cu ideea preexistentianismului si a " trupului ca inchisoare", dar nu stiu in ce confesiune se predica ceva de genul asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau invers. |
|
|||
|
|||
![]()
Rasu-plansu, ca tot ne place Nichita...
|
|
|||
|
|||
![]()
Demetrius, ești gnostic? Tu chiar crezi că trupul e osîndă?! Ok, temă de la Împăratul Vitiate însuși (adică e obligatorie :))))))) ) : de ce, oare, următoarele persoane și Persoane sînt acum cu trupul în Empireul Dumnezeiesc, dacă secta voastră are chipurile dreptate? Enoch, Ilie, Preasfînta Născătoare de Dumnezeu și Domnul Hristos Însuși?!
Și uite cum se vădește incoerența ălora de zic rău despre trup, ba că e stăpîn rău, ba slugă rea, etc. |
|
||||
|
||||
![]()
"Nu știm asta"
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu mă refeream la onorabila noastră Sophia.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Tot acolo se ajunge: trupul e o pîrnaie organică animată, etc.
|
|