![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu le-a dat niste pedepse (prin blestem) lui Adam si Evei si chiar si sarpelui. Alea au ramas. Nu trebuiau prin iertare sa fie si alea luate? Asta era intrebarea. Cand copilul face o boacana parintele il pedepseste. Sa zicem ca-l pune la colt. Cand l-a iertat il si ia de acolo si totul reintra in normal. Fapta s-a comis, nu pot s-o schimb, dar prin iertare pot sa readuc lucrurile la normal si sterg si pedeapsa (nu vorbeam cu omul, acum vorbesc din nou, ne-am impacat). Ori noi purtam inca vina pacatului. Se cheama totusi ca suntem si acum cazuti si blestemul a ramas: cu nasterea, chinul, munca grea si etc. Femeia cu pozitia ei, etc. Trebuie inca sa muncim pentru a reveni la starea initiala, la Dumnezeu. Ma opresc aici.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar fapta și urmările ei în plan material, nu. E simplu, nu-i chimie. Nici măcar de liceu. (vaai, ce coșmaruri am când îmi aduc aminte de cea anorganică și de faptul că era, la mustață, să nu intru în bac pe motiv de chimie de a 12-a...)