![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Subiectul fiind vast, n-am cum să investighez totul dintr-o dată. Trebuie răbdare! Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sunt curios cu ce referinte vii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vorbim de credinta in jetfa lu Hristos este ceva pozitiv, cand e vorba sa crezi cine stie ce bazaconii mizand pe conspiratii cat lumea de mare, ei bine... aia e un cu totul alt soi de credinta..
|
|||
|
|||
![]()
''Nu-s semisfere, nici discuri, pentru că văzute din orice unghi arată rotunde. Adică-s sfere.''
Aș putea citi corect propoziția ta așa ca Yoda din războiul stelelor: ''pentru că văzute din orice unghi arată rotunde. Adică-s sfere. Nu-s semisfere, nici discuri,''.......... îmi pare că de aia respingi și te poticnești și negi prezentările lui vsovivivi refuzînd să crezi. ...lucru care mă face să cred că tu nu ai fost la Luvru și nu ai văzut Geoconda care din orice unghi ai privi-o pare că se uită numai la tine... Dar e drept doar din ce ai afirmat doar atît: ''Din orice unghi le-ai privi arată rotunde.'' Concluzia ta referitoare la Luminătorii Cerului însă este un pic greșită dacă privești prea materialist teoria ta geocentristă cu pămîntul sferic în mijloc, nemaifăcînd trimitere și referire la Iisus ca în teoria sfințlor părinți cînd ei și cu noi credem în această teorie a ta și nu e vorba de pămîntul numit ''Tera'' văzut ca un glob. Creația așa cum scrie la Facerea și la Noe... este așa cum îți mărturisesc și eu, teorie și practică bună mărturisită și scrisă în scripturi, unde un rol foarte important îl are Porumbelul. Practic Soarele acum, deasupra e semisferă de piatră de foc, netransparentă, din care conic, ajunge la suprafață Lumina Bună și Frumoasă, Lumină care curge ca apa ieșind ca printr-un geam, baza conului de Lumină fiind ca un disc și e cît baza semisferei de piatră tare, de foc, de deasupra. Iar Luna e semisferă de apă înghețată și din ea iese și curge tot așa înspre sus, conic Noaptea Bună și Frumoasă cu care se umple cerul de deasupra soarelui. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu altii dar eu unul nu pot sa te urmaresc :))
Nici prezentarea de pe youtube. Incearca sa faci un model 3D poate poate.. :)
|
|||
|
|||
![]()
Păi prezentarea lui vsovivivi de pe youtube este un model 3D deschis ca dintr-un sul, unde partea de sus a sulului e unită cu cea de jos a sulului și cea din dreapta cu cea din stînga... și asta tocmai pentru ca creația infinită duhovnicească să aibă parte trupească finită.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu n-am vazut nici un sul, doar mizgaleli pe o hartie din care mi-e foarte greu sa inteleg ceva.
Serios. Si cred ca la fel pot sa spuna toti cei care le-au vazut, doar ca n-au curajul sau nici nu s-au obosit sa vada prezentarea:) Cu exceptia lui Ionut desigur :) Din ce spui tu, pana la urma trebuie sa fie un fel de sfera. Sau e un cub mai rotunjit? Slava Domnului ca n-ai unit marginile dupa o jumatate de rotatie ca ne lua pe toti durerea de cap :)) Dar ai putea in varianta 2.0 sa pui toata lumea aia imaginara pe o sticla Klein, sa vezi atunci jale si plangeri :))
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.03.2016 at 16:54:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cosmologia biblica, mai ales atunci cind este aplicata ca un abtibild grotesc peste perceptia empirica si peste stiinta experimentala corecta, non-ideologizata, este: opresiva, ingusta, autosuficienta, primitiva. Scrie-ne, te rog, aici pe forum, cea mai veche amintire a ta, de la 2 sau 3 ani, cu lux de amanunte. Te-ai prins, nu divagam prosteste: cam la acelasi nivel de precizie ca primele amintiri ale unui copil mic sint si miturile primordiale. Ca sint in Biblie, Coran, diverse traditii orale, abrahamice sau politeiste, nu conteaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa fac si eu un video sa explic cum o zebra e de fapt reptila, poate o sa crezi si asta. Citat:
Citat:
![]() |
|