![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Personal nu cred ca femeia a facut ce a facut din motivul acela, ci din disperare dusa la extrem. Last edited by aubergine; 10.03.2016 at 18:35:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Sau obisnuinta?
|
|||
|
|||
![]()
Daca intr-o familie se ajunge la astfel de lucruri, aia nu stiu daca mai poate fi numita familie!
|
|
|||
|
|||
![]()
E=Florinvs;617001]Daca intr-o familie se ajunge la astfel de lucruri, aia nu stiu daca mai poate fi numita familie![/quote]
O să fiÈi surprinsu, dar unii, chiar Èi de pe forum, o considera totuÈi familie, Èi recomanda femeii să stea să fie bătută pentru ca nu poate divorÈa decat din motiv de adulter. Chiar Èi preoÈi Èi călugări recomanda , deÈi poate ca ei în locul femeii, nu ar sta să fie bătuÈi. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a recomandat nimeni "sa stea batuta", imaginatia ta bolnava care a mai produs si alta data popi burtosi si cu masini scumpe e de vina.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mă refeream la d-voastra. Ci există curentul asta pe forum. Să stea femeia să se roage ca poate o ajuta Dumnezeu să nu mai fie bătută. Și între timp să nu se despartă de sot, ca strica familia. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a zis ca e batuta. Cred ca nici macar nu te-ai obosit sa citesti.
|
|||
|
|||
![]()
In cazul asa nimeni n-a recomandat nimic, pentru ca nimeni nu stie care e situatia de fapt.
Doar tu esti destul de credula si dornica sa tragi concluzii din informatii sumare dintr-o singura sursa. Da' ca sa mai radem si noi: Planeta Moldova - Femeia fatală https://www.youtube.com/watch?v=03-oY2P0Bgc Cu dedicatie. ![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.03.2016 at 14:36:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, Aline....:) Nu mai pot de ras..!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|