![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Florin, o intrebare simpla: poti dovedi existenta si eventual arata proprietatile eterului? Repet: dovezi&demonstratie. NU motivatii negative "mainstreamul conspira, deci accesul la dovezi irefutabile e imposibil". Multumesc mult.
Stii bine ca o parte din ce afirmi si profesezi tu, de ani de zile, in materie de cosmologie terestra, a sfirsit prin a imi dinamita zidul ironiei, si mi-a stirnit interesul, partial. Insa, poti aduce si dovezi pozitive, concrete, fie si pe baza unui aparat matematic, pe care daca nu eu, altii sigur il vor intelege si aproba, si nu doar dovezi bazate pe axioma (axioma din pdv al PP) conspiratiei? This is the point. |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Modelul patrat? Poti sa detaliezi?
Citat:
Pai asta e chestia, ca vedem mai mult daca suntem mai sus. Pe un Pamant plat, ar trebui sa vezi totul daca te urci pe un munte, de exemplu. N-ar trebui sa existe orizont. Citat:
http://www.ustream.tv/channel/iss-hdev-payload (Asteapta sa fie online stream-ul si sa fie in partea de zi a pamantului statia. Sunt niste imagini incredibile) Ma bucur! Citat:
Citat:
[quote=Trimisul;617342] 3. dacă vezi că ai navigat cu vaporul sau avionul sau satelitul și ai ajuns de unde ai plecat mergînd tot după soare, nu înseamnă că ești pe o sferă deși ar părea cea mai la îndemînă concluzie. Trebuie să iei în serios argumentele că terra nu e o sferă. De ce să le neglijezi? Pe ce alta forma fara colturi sau muchii poti sa pleci in oricare directie si sa te intorci in acelasi loc de unde ai plecat mergand numai in acea directie? Eu am un raspuns: elipsoid. Al tau care e? Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Ce este aceasta linie de imponderabilitate? Cum este definita? La ce altitudine? |
|
||||
|
||||
![]()
Ceva de genul https://www.youtube.com/results?sear...are+flat+earth .
Ia-ți un castron de popcorn și uită-te la conferința PP din Anglia, ianuarie 2016. Chiar dacă uneori divaghează, omul e destul de documentat și vine cu materiale la care poți medita. Citat:
Citat:
Problema e de ce de la altitudini mari orizontul e mereu eye-level (nu coboară cum ar trebui) și de ce nu se curbează? Nu discutăm cazurile camerelor cu efectul ”ochi de pește”. Citat:
Crede-mă că am vizitat deja saiturile care dau în direct imagini din ISS. Pentru mine, filme-bombă de la NASA de genul https://www.youtube.com/watch?v=spAvjakif_Y mă deranjează prin proasta calitate a trucajelor. După atîtea poze false, clipuri false, cum să mai pot admira imaginile în direct transmise cică de pe ISS?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
apropos, are vreo importanta daca pamantul este rotund, plat, triunghi sau patrat?
|
|||
|
|||
![]()
De cei credeți pe americani, pe engleji și pe ruși și nu credeți sfinții și pe oamenii lui Dumnezeu care vă arată adevărul conform scripturii? Oare știe străinul din patagonia sau vecinu păcătos cum ți-a făcut taică-tău casa sau cum ți-ai făcut-o tu ajutat de el și cum ați zugrăvit-o și cum a-ți faianțat-o și mobilat-o? Știu ei mai bine ce crește în grădina lu' maică-ta ? Ce tot veniți cu filmulețe absurde care mai rău vă încurcă și vă întunecă decît vă lămuresc? Păi care e părerea voastră, cum credeți și cum înțelegeți e rostul frumos și nu cum ajungeți ca fraierii să credeți în tot felul de modele străine, unele mai absurde ca altele!
Lămuriri: 1)În spațiu nu numai că nu e vid și e plin de vapori foarte fini, fierbinți care trec de linia de imponderabilitate și se duc încet încet până în apele de deasupra cerului, dar în cer și în orice spațiu există cer, adică o tărie cu proprietatea că poți trece prin ea! 2)Închipuiți-vă o suprafață plată (pămînt+mări) și patrată ca în jocul pac-man în care dincolo de ieșiri nu există nimic creat. Dacă vi se pare că așa ar fi ceea aici unde ne aflăm, pentru ce vă îndoiți și vă distrați, pentru că alții au lansat teorii ca să cîștige bani din asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Dar de ce sa de inchipuim chestii cand putem foarte bine testa si vedea adevarul? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca vrei sa fii inginer de aeronave sau de vapoare, atunci da.
Last edited by abaaaabbbb63; 15.03.2016 at 14:16:04. |
|
|||
|
|||
![]()
De la o vreme evitați pe cel ce vă spune adevărul și băgați capul în nisip ca struții și ignorați. Poate așa v-au învățat mai marii voștrii: profesorii, părinții, preoții, frații mai mari, filmele......
Aici e vorba de a vă asuma ceea ce credeți voi despre subiect, ceea ce pricepeți și înțelegeți, ce ați citit din scripturi sau de prin alte părți și ce anume vi se pare adevărat vouă ca să vă explicați vouă și nouă ''teoria'' voastră și nu să aduceți tot felul de teorii ale altora pe care ca și fraierii le răspândiți doar pentru că o parte le-ați învățat pe la școli și universități sau de prin filme și documentare pline de intrebări îndoielnice menite să stîrnească vălvă și rating. De exemplu. Știre: Dacă crește încălzirea globală, o să se topească gheața de la poli și o să ne înnecăm, așa că, sfat de la partidul fals-ecologist: nu mai aprindeți lumânări pentru morți! |
|