![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De 7 ani lucrez in cafenele. Am dat de mitocani, aroganti, pretentiosi, oameni violenti, filosofi semidocti...tot felu' de oameni. Ideea asta am vazut-o in Cluj acum ceva ani. Cand o sa imi deschid cafeneaua proprie o sa pun o tablita deasupra barului cu: "Bun venit la psiholog". La cate povesti de viata am auzi...
Un om politicos ajuta mult un om in meseria mea... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi, daca oferi o cafea de calitate si o muzica buna, discreta, cine stie... s-ar putea sa scapi nevatamat...:) |
|
|||
|
|||
![]()
Te astept in vizita
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cu placere, numai sa pui langa cafea si niste ...castraveti. Ca asa se cuvine sa ii vinzi gradinarului...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Castraveciorii murati merg la bere. Regleaza aciditatea. La cafea merge un corn cu ciocolata si un pahar mare de apa. Niste jazz sau funk in boxe. Duminica imi place sa ascult raggae. Seara un rock clasic si cand se incinge atmosfera, niste dub trip-hop sau hip-hop. Ca ziceai mai sus ca vrei si muzica buna.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici macar un Visotky. Vladimir Visotky. Servit, tot in surdina, la votca de seara... Iar dovada ca asa stau lucrurile, este ca durerea de cap de la votca de seara cu Visotky trece cu cafeaua servita cu Parintele (=Cohen).
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 17.03.2016 at 00:47:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Cafeaua e o mirodenie a dreptății așa ca și frunza de tututn, dar păgînii ascultînd de dracool au preschimbat-o în elixirul desfrînării. Deci folosite ca droguri ele se întorc împotriva Creatorului și cultivatorului. Oricîtă politețe ai avea cerîndu-ți doza zilnică nu faci altceva decît să te încînți cu viermele fără coloană vertebrală ce stă în poziție de drepți și salută crezînd în minciunile generalilor corupți.
Nu recomandă Hristos nici politețea de fațadă sau din interes și nici să te prefaci foarte bine că nu te prefaci, crezînd că astfel ești luat drept neipocrit. Nu față de păcat trebuie să fi neipocrit ci față de Dumnezeu și tot așa și cuvios și politicos. Degeaba te dai cerșetor și politicos și apropiat nevoie mare de... cafea, tutun și revistele desfrînate că nu poți păcăli pe nimeni că prin asta ești mai bun. Ești mai bun ca și carne de tun pentru viciu, nimic altceva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|