![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
off topic
Nu mai trebuie sa specifici ce varsta avea fatul la avort ,mai mult ne sminteste ca era mare,format la 4 luni.De obicei ,afli mult mai repede ca esti insarcinata ...iar multi dintre doctori nu prea au ochi buni sa intervina la un avort de 4 luni...in fine,tu stii ce a fost,fiecare cu papucii lui prin viata. On topic Intradevar este un canon de 7 ani de cainta si pocainta care nu te lasa sa te impartasesti; la celelalte Taine ale Ortodoxiei nu stiu sa fie legare ci dezlegare : poti sa te spovedesti, poti sa participi la Maslu,nu esti izgonita din Biserica,poti participa La Sf.Liturghie. Eu personal,nu am mai auzit de o asa interdictie care nici nu este logica. Asa cum spunea si Sophia mai sus, preotul se orienteaza ca voi sa nu mai traiti in prezent in pacat -primul lucru care se poate corecta chiar acum in devenirea vostra ca si crestini.Normal ca si aspectul acesta este extrem de important nu doar ispasirea celor 7 ani de legare la Taina Comuniunii. Daca voi vreti sa puneti inceput bun si chiar sunteti casatoriti civil atunci lucrurilre sunt clare. Cum sa nu va casatoreasca? Botezul pruncilor se face chiar si in cazul in care parintii nu sunt casatoriti religios si chiar cand parintii sunt de alta religie;daca nasii sunt ortodocsi atunci se poate.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|