![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dependenta de cafea si ceai nu a omorat si nu a ranit pe nimeni inca,decat poate in cazuri foarte bizare cand s-a consumat extrem de multa cafea pe un fond cardiovascular problematic . Exista la tibetani obiceiul sa bea ceai (negru bineinteles) cu o bucatica de unt ...pt a-i proteja de frig si a-si proteja mucoasa de taninul ceaiului. Obicei care s-a preluat si in vest prin tamaduitorii holistici si s-a raspandit si la cafea. Cafeaua pe stomacul gol este extrem de acida si reactioneaza destul de violent cu sucurile prezente acolo. Dar bauta cu un sfert de lingurita de unt de cocos nu mai este suparatoare. Personal nu as folosi untul ca si grasime ,in timp ar duce la cresterea colesterolului si la probleme cardiovasculare. Produsele animale nu sunt facute pt a fi consumate in mod regulat si repetat. Dependenta de zahar este una mai speciala...unele cercetari din vest o compara cu dependenta de cocaina dar nu intru in amanunte.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa ce bea 2litri de apa, se cam ducea si pofta de alcool.
|
|||
|
|||
![]()
Si obiceiul prost de a-l bea foarte fierbite (e de inteles oarecum, la ce frig e acolo si mancarea nu tocmai la discretie) ceea ce nu de putine ori produce cancer esofagian.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Eu am 15 ani, nu prea am gustat prea mult alcool, desi sunt baiat si majoritatea bea pe ascuns, dar nu sunt contra alcool. Un pahar de vin, pe saptamana face bine. Mai ales ca e bautura Domnului Nostru Iisus Hristos.
|
|||
|
|||
![]()
Miroase a trolareala dupa doar 3 postari ... asta da performanta.
|
|||
|
|||
![]()
Alin, calculatorul si mediul virtual creaza dependenta. Incearca sa nu deschizi calculatorul sau macar sa nu postezi pe acest forum o perioada. Macar pana la sfarsitul postului. Ce zici. Poti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistit, am altele mai grave, dar sper sa ma descurc si sper sa te descurci si tu cu ale tale, chiar mai bine decat mine :)
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare cu lupta lui. Griji de tine!
![]() |
|