Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Vezi rezultatele sondajului: Fiul Omului
Da, as fi interesat 13 72,22%
M-ar interesa intr-o oarecare masura 3 16,67%
Niciodata nu ma va interesa subiectul propus 2 11,11%
Votători: 18. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2016, 14:46:34
Pelerin spre Rasarit
Guest

Arrow Scurt anunt

Astazi se incheie perioada pe care am propus-o pt ca toti cei interesati de ideea acestui topic sa-si exprime optiunea. Astfel 16 din dvs au manifestat interes pt subiectul propus in timp ce doua persoane au declinat propunerea. In aceasta situatie consider ca opinia care predomina este cea in favoarea topicului. Desi numarul celor care au votat ( in raport de nr vizualizarilor) este foarte mic si nu ar justifica un asemenea demers consider ca optiunea celor care au votat in fav topicului este un argument suficient pt a demara acest topic, interesul, fie si al unei singure persoane, trebuie sa fie tratat cu tot respectul cuvenit. Ii asigur de acelasi respect, in numele libertatii de opinie, si pe cei care l-au respins. Cei dintre dvs care doresc sa mai voteze o pot face azi, eu voi cere admin maine sa inchida acest vot intrucat si-a epuizat perioada propusa pt scopul lui.

In situatia in care diferenta se mentine noul topic ( inca nu m-am decis ce titlu sa poarte) va debuta fie inainte de Florii fie dupa Sarbatoarea Invierii Domnului conform calendarului ortodox. Si acel topic va avea un sondaj incorporat pe care l-am gandit in ideea ca dvs sa va puteti exprima opiniile si in acest mod cu privire la articolele ce vor urma. In cazul in care se afla printre dvs persoane care, indiferent de apartenenta religioasa, doresc sa colaboreze la articole ii rog sa ma contacteze prin mesageria privata pt detalii.

Avand in vedere cele spuse in Epistola catre Coloseni a Apostolului Pavel (3:17) va doresc numai bine si toate cele bune.