![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Despre efectul de domino sau derapaj in lant
Un tanar student la Stiinte Politice, (si ca el inca multi, multi altii), indignat de "reactia barbara a radicalistilor ortodocsi" fata de videoclipul trupei Taxi a declarat pe pagina de facebook: "Eu nu îmi doresc să trăiesc într-o Romanie în care să fii bătut pe stradă pentru ca nu ești creștin-ortodox". (!!!???)Tanarul cere SRI sa monitorizeze activitatea radicalistilor ortodocsi. Iata un tip de reactie “politica” la reactia "radicalilor ortodocsi" ca reactie la melodia trupei Taxi, si care poate face din anticlericalism o “politica oficiala”. Articolul in intregime se cheama "Bestiar de idei staliniste si un concept de care vom mai auzi: “radicalizare”. UN MIC ACTIVIST SECULARIST CERE SRI MONITORIZAREA ACTIVITATII “RADICALIZATE” A ORTODOXIEI in urma reactiilor la clipul TAXI anti-catedrala" . Poate fi citit aici http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...-a-ortodoxiei/ |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Saracul, e retardel. Nu e doar monitorizata ci si infiltrata si nu de acum, ci de pe vremea impuscatului..
|
||||
|
||||
|
Citat:
E tinerel, inca nu stie. Nici nu era nascut pe vremea impuscatului. Dar e deja erou al luptei pentru educatie sexuala. Problema e ca genul asta de tinerei indignati, infierbantati si usor de manipulat se contamineaza repede unii de la altii pe facebook. E deja o psihoza colectiva anti-ortodoxa, care se tot dospeste si tot creste, de ceva vreme in toata mass media, forumuri, blogosfera si pe retelele de socializare. Pentru cei de mintea/varsta lui, e suficient ca tipi "harismatici" cu papion si look cool sa posteze pe fb ca marea problema in Ro e ca poti fi batut pe strada de ortodocsi, ca deja are nu-stiu-cate-sute de distribuiri si like-uri de la capete infierbantate gata de revolta in strada impotriva "jegosilor de popi", a catedralei, a patriarhului si a opulentei ortodoxe. Last edited by delia31; 14.04.2016 at 22:06:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|