![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Pareri despre articolele postate | |||
Articolele mi-au placut |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 90,00% |
Contin cateva aspecte interesante |
0 | 0% |
Nu am citit nimic interesant |
1 | 10,00% |
Votători: 10. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiam ca in Galileea se cultivau atatea si ca terenul era fertil, eu imi inchipuiam doar desert si teren arid. Nu am stiut nici de influenta greceasca din zona. Interesant mi s-a parut ca populatiei din Galileea i se contesta nationalitatea evreiasca. Se poate ca si Hristos sa nu fi fost evreu? D-voastra personal ce credeti? Nu stiam ca evreii din Iudeea din clasa conducatoare ii dispretuiau pe saracii din Galileea si ca sentimentul era reciproc. Si ca sa raspund la intrebarea d-voastra, eu nu cred ca l-as fi urmat pe Hristos daca eram acolo, fiind in Iudeea sau Galileea, la inceput, dar poate ca daca as fi fost in prezenta Sa nu as fi putut sa nu ma las influentata de prezenta Sa si sa nu il urmez. Last edited by aubergine; 18.04.2016 at 18:49:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred sincer ca trebuie o popularizare a acestor aspecte; de exemplu, faza cu pocainta, asa cum o definea, practica si cerea Inaintemergatorul, are multe trimiteri profunde, si pune spovada in alta lumina.
E foarte important ca ramurile sa priveasca saminta cu cinstire adinca. Fara ea, ele nu ar fi existat. Stii ce vreau sa zic... |
|
||||
|
||||
![]()
Înseamnă că nici regele David n-a fost evreu.
|
|||
|
|||
![]()
Lasa ca suntem noi...
|
|