![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma poate ajuta cineva cu un indreptar de spovedanie?
Am gasit unele pe internet dar sunt prea complexe si complicate si nu le inteleg.As dori ceva mai pe intelesul uni copil/adolescent. Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu personal am citit "Nicodim Mandita - Calea sufletelor in vesnicie. 24 de vami ale vazduhului ", o carte f complexa si f interesanta!
Din pctul meu de vedere este cel mai complet indreptar de spovedanie...Ferice de cel care reuseste sa-si spovedeasca toate pacate..marunte sau nu, uitate sau scoase la suprafata!Doamne ajuta la toata lumea!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt pentru toate gusturile si nevoile. Vizitati pangarele! |
|
|||
|
|||
![]()
Și pe mine mă interesează. Am un soi de fobie ca nu cumva să nu-mi dau seama dacă ceva este un păcat sau nu. Sper să mai fie sugestii. Pangare cu cărți mai greu se găsesc.
De exemplu, pe nicăieri n-am găsit Acatistul Sfântului Siluan (pt. că nu vreau să-l iau de pe net, vreau cărticica acatistului luată din Biserică) , ce să mai zic de altele. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]()
Exista si pe internet indreptare de spovedanie. Se pot consulta mai multe pentru o singura spovedanie, chiar daca treaba pare complicata... Important este sa ne vedem pacatele mari si mici la timp. Doamne ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt alcatuite intr-un fel asa..ciudat..cum zicea cineva mai sus, savante.Dar am gasit ce imi trebuia :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
faci tu lista aia. |
|
|||
|
|||
![]()
M-am descurcat.Ca sa nu fac alt topic mai am o intrebare.
Eu ma impartasesc in noaptea de Inviere, pana la ce ora pot manca? |
|