![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu daca e furt propriu-zis decat in situatia in care folositi programele ca sa faceti bani. Daca esti profesionist, cumperi licenta. Daca vrei sa faci si tu o prezentare pt o zi de nastere, ce sens are sa cumperi licenta de office? Plus ca daca chiar s-ar dori stoparea integrala a pirateriei, ar fi posibil.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca vrei sa folosesti ptr acasa si in sistem neprrofesionist (deci nu faci bani pe programul folosit) se poate folosi Open Office,Libre Office si mai sunt.Astea sunt fara bani.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|
|||
|
|||
|
Mi s-o pus pata pe bunăciunea asta:
http://www.banana-pi.org/m3-download.html Octa-core, miam-miam! Am impresia că încă nu e availabilă în Romînika. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Scump, scump, mai pui oleaca si iei o tableta ca lumea, are si display pe deasupra.
|
||||
|
||||
|
Ei, faci și lucruri serioase cu un divais d'ăla...
Dar e scump față de un RPi și nu văd să se justifice prea mult diferența de preț.
|
|||
|
|||
|
iz mor paurful.
Cica. Da' pentru um media player sau automatizari, scenariul tipic, nu vad la ce ar trebui mai puternic decat pi2, mai ales ca e mai mult decat dublu la pret.
|
||||
|
||||
|
Exact asta zic și eu.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Singura octacore ce am deja in casa e tabletu' utok octacore. Si da, se simte diferenta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Spovedania | anisoara | Generalitati | 28 | 23.02.2013 10:58:11 |
| spovedania... | myself00 | Generalitati | 2 | 25.06.2012 00:58:59 |
| Spovedania | Adriana-Simona | Pocainta | 24 | 22.09.2011 21:10:10 |
| Spovedania | Sf.Asteapta | Generalitati | 2 | 03.07.2010 16:04:45 |
| Spovedania | arlechino | Preotul | 49 | 22.11.2008 23:04:18 |
|